Recepten met heilbot

125 recepten met heilbot

Heilbot

Heilbot Werkelijk de gigant onder de platvissen.

Heilbot Op Thaise Wijze

4 heilbotfilets van elk 175 gr2,5 cm gemberwortel2 teentjes knoflook2 lente-uien1 eetlepel Japanse sojasaus1 theelepel suiker125 ml water12 champignons1 groene of rode peper2 eetlepels vissaus5 blaadjes verse basilicum2 limoenen2 eetlepels plantaardi... bekijk recept »

Carpaccio Van Heilbot

600 g superverse heilbot Vinaigrette: 1 potje basilicum 1 potje dille bieslook 2 citroenen 50 g groene peperbollen 25 cl olijfolie 1 soeplepel suiker peper en zout Versiering: 120 g parmezaankaas toefjes dille in blokjes gesneden tomaat knolselder ... bekijk recept »

Wortelroomsoep Met Gerookte Heilbot

200 gram ui, 1 kg wortelen 1.5 liter visbouillon 1 liter vleesbouillon 50 gram boter60 gram bloem, peper en zout 200 gram gerookte heilbot 1 dl roomkervel. De ui grof snijden en lichtjes stoven in boter,de in stukken wortelen toevoegen, alsook de bou... bekijk recept »

Groenlandse Heilbot Met Mousselinesaus

4 heilbotfilets van 200 g 8 gekookte kasteelaardappelen (in langwerpige 6-kantige vorm gesneden) 500 g mengeling wilde kampernoelies 2 sjalotjes 2 pakjes hollandaise saus 2 dl visfumet 1 dl witte wijn 1? dl room ? blaadje laurier ? citroen 1 eetlepel... bekijk recept »

Vispotje Met Wortel En Peultjes

1 zak peultjes en worteltjes à 400 g (C1000) 3 el olijfolie traditioneel (C1000) 1 uigesnipperd 1 zak panklare prei à 250 g (C1000) 400 g kabeljauw- of zalmfilet in stukjes 1 pak Vis Dagschotelmix voor witvis (Maggi) 1 vleestomaatin... bekijk recept »

Heilbot Met Kappertjes

15 ml olijfolie500 g heilbotsteaks120 ml witte wijngehakte knoflook55 g boter zout en peper naar smaak25 g kappertjes met sap Verhit de olijfolie in een wok, bak de heilbot aan alle kanten bruin, neem ze uit de pan en zet apart. Schenk de wijn in de... bekijk recept »

Heilbot Met Venkel En Saffraansaus.

2 stukken heilbot van 150 g. 2 grote venkelbladenzeezout en boter. Voor de saus: 4 eetl. visfond2 eetl. Noilly Prat6 draadjes saffraan1 eetl. boter. Verwarm de visfond met Noilly Prat en saffraan en laat het geheel zachtjes inkoken.Maak de saus af me... bekijk recept »

Gestoomde Heilbot Met Kruidenolie

250 gram bosuitjes 600 gram heilbotfilet zeezout versgemalen peper bosje bieslookbosje peterselie 1/2 citroen. 3 eetlepels olijfolie extra vièrge Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukken van 12 cm. Snijd de vis in 4 gelijke stukken... bekijk recept »

Hartige Tape Met Heilbot Met Fino Sherry

300 gram gerookte heilbot 6 eiwitten 1/2 ltr. opgeslagen room 10 cc Fino sherry 6 blaadjes gelatine. Pureer de gerookte heilbot in een keukenmachine. Sla de eiwitten op. Verwarm de Fino Sherry een beetje en los daarin de gelatineblaadjes op. Doe de g... bekijk recept »

Pate Van Gerookte Heilbot Met Zalm

7 blaadjes witte gelatine3 ons gerookte heilbotfilet2 dl slagroomzout en peperhalve el fijngesneden dille1 ons gerookte zalm in plakjes1 limoen in dunne schijfjeszalm- of foreleitjes Week de gelatine ongeveer 5 minuten in ruim koud water, knijp goed ... bekijk recept »

Pagina 6 van 13