1000 recepten met tagliatelle
250 g [verse] tagliatelle, scheut olijfolie, 100 g mini-asperges of groene aspergetips, 150 g mini-broccoli of asperge-broccoli, 2 dl creme fraiche, 100 g gepelde garnalen, 100 g gerookte zalmsnippers, zout en peper, enkele blaadjes basilicum. Leg de... bekijk recept »
Radichiosalade (pakketje ah) honing-mosterddressing walnoten stoofpeertjes Bereidingswijze Walnoten pellen en grofhakken en even roosteren in een droge koekepan Radichiosalade mengen met de walnoten en de dressing. Stoofpeertjes in stukjes snijden en... bekijk recept »
1 schaal kalkoenfilet(ca.350 gr 2 uien 4 eetlepels (vloeibare)margarine 300 gr. tagliatelle 1 pot Grand italia Toscana saus (260gr.) 1 blik gepelde tomaten 1 bol mozzarella(125 gr.) peper en zout Boter verhitten in de wok* En de kalkoen stukken in 15... bekijk recept »
1 pak torellini met kaasvulling1 pak tagliatelle roomsaus (HONIG) 1/4 l koude melk250 g champignons in plakjes225 g bladspinazie (diepvries)1 pakje boursin van 80 ggeraspte kaas. Tortellini koken volgens aanwijzing op het pak. Sausmix mengen met 1/4 ... bekijk recept »
100 gr knoflook boter, +- 20 scampi's 1 ui , 1 el kerrie poeder, 4 teentjes knoflook uitgeperst, melk bloem250 ml room, 5 eetlepels olijfolie 1/4 liter kippenboullion, versgemalen peper zout, nootmuskaat, 500 gram spaghetti of tagliatelle Pel de sc... bekijk recept »
Iglo vriezer: 2 xzalm op italiaanse wijze tagliatelle diepvries spinazie x 1 Gormas (kaas) Gorgonzola/marscapone x 1 Kook pasta met weinig zout. Zet vispakketjes in magnetron volgens aanwijzing op verpakking. kook de spinazie. Roer de gormas door de... bekijk recept »
450 g rundergehakt 100 g verse Italiaanse worstjes 1 el Parmezaanse kaasgeraspt 2 el peterseliefijngehakt 1 el olijfolie 2 tl knoflook 1 tl citroenschilgeraspt zout en peper 1 ei 2 el bloem Frituurolijfolie Rol de balletjes door de bloem en rangschik... bekijk recept »
Tagliatellespekjesblokjes ham2 roomkaasjes (boursin o.i.d.)1 bekertje(slag)room1 ui,1/2 wit kooltje of chinees kooltjepeper en zout Bak de spekjes en voeg de ham en de ui eraan toe. Even meebakken. Doe de kool erbij en laat ook dit even meebakken. Vo... bekijk recept »
250 g champignons1 groot teentje knoflook200 ml slagroom1 pak verse Linguine/tagliatelle pasta1 a 2 eetl. provencaalse kruidengeschaafde pecorino kaas Champignons in vieren snijden en in olie bakken, knoflook erbij fruiten. Vervolgens de slagroom toe... bekijk recept »
4 kalfsoesters van 150 gram zout en peper. 100 gram roomboter 4 takjes salie (alleen de blaadjes) geraspte parmenzaanse kaas. spaghetti of tagliatelle Verwarm de helft van de boter in de koekepan en braad hierin het vlees aan beide kanten een minuut ... bekijk recept »