1000 recepten met tagliatelle
250 g zeekraal 500 g tagliatelle 1 cl olijfolie (extra vierge) 1 dl room zout peperWas de zeekraal, verwijder eventuele houtige steeltjes en blancheer. Kook de pasta gaar in ruim water met een scheut olijfolie en zout. Verwarm de room met een kwart... bekijk recept »
2 broccoli's boter 200 g zalm 1 soeplepel roze peper 1 soeplepel gehakte bieslook peper en zout.Haal de roosjes van de broccoli en stoof ze in een klontje boter tot ze halfgaar zijn. Kruid met peper en zout. Snijd de zalm in blokjes van 2 x 2 cm ... bekijk recept »
250 g champignons1 groot teentje knoflook200 ml slagroom1 pak verse Linguine/tagliatelle pasta1 a 2 eetl. provencaalse kruidengeschaafde pecorino kaas Champignons in vieren snijden en in olie bakken, knoflook erbij fruiten. Vervolgens de slagroom toe... bekijk recept »
4 kalfsoesters van 150 gram zout en peper. 100 gram roomboter 4 takjes salie (alleen de blaadjes) geraspte parmenzaanse kaas. spaghetti of tagliatelle Verwarm de helft van de boter in de koekepan en braad hierin het vlees aan beide kanten een minuut ... bekijk recept »
1 medium ui? winterwortel2 stengels bleekselderij3 teentjes knoflook1 eetlepel olijfolie25 gram boter150 gram pancetta (of bacon)250 gram rundergehakt250 varkensgehakt300 ml volle melk (half volle kan ook)300 ml wijn (witte wijn geeft een delicatere ... bekijk recept »
1-2 stukken tilapiafilet blik kreeftensoep(A.H.roomkreeftensoep) tabasco worchestersaus pakje boursin Hulpmiddelen panovenschaal Hulpmiddelen - panovenschaal Voorbereiding Oven voorverwarmen op 180 gr. Bereidingswijze Kreeftensoep verwarmen en het p... bekijk recept »
450 gram diepvriesspinazie a la creme500 gram half om half gehakt150 gram kruidenkaas of kruidenboter1 grote ui1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden2 dessertlepels knoflookpulpzout en peper naar smaakpasta (tagliatelle). Braad het gehakt rul in de ... bekijk recept »
250 g spaghetti of tagliatelle (liefst koelvers) 2 citroenen 1 teentje knoflook 3 eetl. olijfolie 75 g rucola 100 g geraspte parmezaanse kaas versgemalen zwarte peper 150 g gerookte zalm Giet de pasta af, doe hem terug in de pan en schep er het cit... bekijk recept »
300 gr groene lintpasta(tagliatelle)zout2 el olijfolie1 grote venkelknol,in reepjes1 bekertje creme fraice a 125 ml3 el groene olijven(potje)ontpit en grof gehakt250 gr gerookte zalmfilet,in reepjesversgemalen peper. Kook de pasta in ruim kokend wate... bekijk recept »
1 citroen2 tenen knoflook1 takje rozemarijn10 groene olijven10 zwarte olijven1 (mais)kipca. 2 eetl. olijfolie 1 eetl. grof zeezout2 kleine courgettes1 citroen in schijfjesvoor garnering Plaats de gevulde kip in een vuurvaste schaal en braad de kip ... bekijk recept »