1000 recepten met tagliatelle
Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.20 scampi's (middelgrote) 400 gr. konijnfilet tagliatelle 12 blaadjes basilicum 30 gr. walnoten 30 gr. pistachenoten 30 gr. pijnboompitten 1 limoen olijfoliepasta garen en afkoelen konijn ontvliezen (indien nodig) en in fijne reepjes snijden, kruiden... bekijk recept »
350 g fusilli (of tagliatelle) 1 courgette, in blokjes 1 versnipperde ui 2 el pijnboompitten 1 el rozijnen 1 tl saffraanpoeder het sap van ½ citroen 50 g geraspte parmezaanse kaas 3 el olijfolie extra vergine peper en zoutKook de pasta beetgaar. Stoo... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 Italiaanse zalmfilets (Iglo Viscuisine) 1 teentje knoflook 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika Indien u geen Viscuisine gebruikt: 2 zalmfilets (150 g elk) 1 eetlepel groene pesto 4 eetlepels olijfolie 1/2 eetlepel kapper... bekijk recept »
Voor 4 personen: 3 eetl. olijfolie (Mediterrane) 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, in stukjes 2 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries) of 2 theel. gedroogd 2 teentjes knoflook, gepeld en geperst 600 g (kalfs)fricandeau 150 ml witte por... bekijk recept »
4 zalmmoten 6 preien 250 gram mascarpone 1 ei 1 dl melk 1 eetlepel boter peper en zoutSnij het wit van de prei in ringen van ongeveer 0,5 cm. Laat 1 eetlepel boter smelten in een brede kookpan en doe er de preiringen in. Kruid met peper en zout en ze... bekijk recept »
250 g oesterzwammen - 250 g kastanjechampignons - 100 g shiitake-paddestoelen - 100 g grotchampignons (of c?pes of cantharellen) - 2 teentjes knoflook - 100 g boter - 1/8 l slagroom of Room Culinair - zout - peper - 1 tl verse tijmblaadjes - 3 el ver... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400 g pappardelle (dikke tagliatelle) 400 g eekhoorntjesbrood 1 kleine fijngesnipperde sjalot Bakken & Braden dozijn platte peterselieblaadjes 50 g geroosterde pijnboompitjes 200 g gerookte eendenborst PH PastabouillonMaak het ee... bekijk recept »
500 g pasta (farfalle of tagliatelle)1 grote courgette4 of 5 mooie wortelenenkele kerstomatenkorianderkorrelslook en verse basilicum- Kook de pasta. Snijd intussen de courgette en de wortelen in dunne plakjes. - Bak de look in een beetje olijfolie sa... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600 gr poonfilets 1 bundeltje verse dragon 1 doosje kerstomaatjes 1 dl olijfolie 1/2 dl sojasaus enkele druppels balsamico azijn 1 koffielepel roze peperbolletjes op vocht peper en zout.Pel de kerstomaatjes en hak de dragonblaadjes f... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 snnetjes gedroogde Italiaanse ham 1 tommat 4 nestjes tagliatelle 4 eetlepels gemalen of geraspte Parmezaankaas 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels lichte room 1 eetlepel basilicum peper en zoutBreng in een ruime kookpan lichtgezouten... bekijk recept »