1000 recepten met tagliatelle
Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.200 g auberginekaviaar 0,5 bosje basilicum 1,5 eetlepel xeresazijn 5 eetlepels olijfolie 400 g kerstomaten 2 grote tussenribstukken 250 verse tagliatelle peper en zout1. Neem het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast. 2. Vul een kookpot met water e... bekijk recept »
300 g groene tagliatelle (lintpasta) 2 rode uien 1 teentje knoflook 2 blikken reuzenbonen (a 400 g) 5 eetlepels olijfolie 1 zakje verse basilicum (a 15 g) 1 potje pesto rosso (190 g) 50 g gemalen pittige kaas (b... bekijk recept »
300 g tagliatelle (pasta) 450 g tuinerwten (diepvries) 1 el olijfolie 300 g Franse scharrelkalkoendijblokjes 250 g Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden 200 ml hete kippenbouillon (van tablet) 100 g aspergetips 15 g ve... bekijk recept »
400 g tagliatelle 600 g broccoli 100 g boter 2 el citroensap 65 g pijnboompitten (zakje) 480 g zalmmoten (schaaltje à 240 g)1. Kook de pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd d... bekijk recept »
3 preien (lang en dun (ca. 500 g)) 300 g tagliatelle 3 sjalotten (in dunne ringen) 4 el olijfolie 300 g kipfilet (a la minute, gekruid) 250 g kleine romaatjes (gehalveerd) 1 tl chilipoeder1. Snijd de wortelstukjes van ... bekijk recept »
300 g tagliatelle 350 g bloemkool 125 ml slagroom 100 g Parmigiano Reggiano flakes (bakje) ½ tl nootmuskaat1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Snijd de bloemkool in roosjes. Kook de bloemkool in 7... bekijk recept »
cayennepeper 2 knoflooktenen 150 g krab uit blik (uitgelekt gewicht) 25 cl lichte, verse room 2 eetlepels olijfolie peper en zout 70 g tomatenpuree 2 eetlepels vers fijngehakt basilicum 350 g verse tagliatelle 2 eetlepels whisky1. Zet een vergiet op ... bekijk recept »
250 g cherrytomaten 2 puntpaprika's 2 sjalotten 7½ g verse oregano 3¼ el olijfolie 1½ el balsamicoazijn 25 g panko 1 teen knoflook 250 g verse tagliatelle 50 g kappertjes 150 g burrata1. Verwarm de oven voor op 175 ... bekijk recept »
300 g tagliatelle 1 rode ui 100 g aspergetips 2 el olijfolie 400 g wilde spinazie 65 g mix romige tagliatelle 150 ml kraanwater 200 g gerookte kipreepjes 50 g geroosterde pijnboompitten (bakje)1. Kook de tagliatelle volgens de aa... bekijk recept »
4 kg mosselen 80 g pancetta 1 dl pastis 1 venkel 8 nestjes tagliatelle 2 eetlepels aïoli 1 eetlepel olijfolie een beetje saffraan peper1. Spoel de mosselen af onder koud stromend water en laat ze uitlekken. 2. Kook de tagliatelle al dente in een grot... bekijk recept »