1000 recepten met tagliatelle
Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.250 g verse tagliatelle 3 eetlepels fijngehakte basilicum 360 g kleine biocourgettes 300 g dikke wortelen 4 eetlepels olijfolie 2 knoflooktenen peper en zout1. Schraap de wortelen en snij ze met een dunschiller in heel fijne, lange repen. 2. Breng wa... bekijk recept »
4 el olijfolie 3 tenen knoflook 400 g Italiaanse groentenmix 1 tl oregano 1 snufje zout 1 snufje peper 500 g kabeljauw 50 g zwarte olijven zonder pit 2 eieren 75 g geraspte belegen kaas 100 ml droge witte wijn 350 g tagliatelle 1 ui 300 ... bekijk recept »
400 g tagliatelle 1 bos groene asperges 1 sjalot olijfolie 100 ml witte wijn 70 g gorgonzola 150 ml room 2 takjes basilicum 50 g Parmezaanse kaas 100 g gedroogde tomaten op olie 1 el truffelpasta Ko... bekijk recept »
300 g tagliatelle 750 g prei 4 haaskarbonades 50 g boter 1 pot gusto intenso tomaat (paprika, chili) 100 g blauwaderkaas (bv. gorgonzola)1. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Prei schoonmaken, in ringen snijden en in 5 ... bekijk recept »
300 g zwarte tagliatelle (pasta) 3 el olijfolie 1 teen knoflook (in plakjes) 1 zak gemengde zeevruchten ((500 g, diepvries), ontdooid) 1 bakje cocktailgarnalen (125 g) 3 eetlepels sambuca (anijslikeur, slijter) 1 ... bekijk recept »
5 el olijfolie 1 ui 2 tenen knoflook 500 g runderriblappen 1 snufje zout 1 snufje peper 150 ml rode wijn 400 g gepelde tomaten (blik) 200 ml vleesbouillon (van tablet) 2 takjes rozemarijn (bakje 20 g) 300 g tagliatelle 4 tomaten 20 g blad... bekijk recept »
500 g tagliatelle (pasta) 4 stukken ossenhaas (of kogelbiefstuk) 1 courgette (in stukjes) 75 g rucola (sla) (doormidden gesneden) 100 g grano padano (kaas) (geraspt) 4 eetlepels olijfolie 2 eetlepels boter1. Kook ... bekijk recept »
4 eieren 175 g bloem 2 el bietensap (fles 750 ml) 3 el olijfolie extra vierge ½ tl zout 15 g basilicum 50 g Parmigiano Reggiano 32 (stuk, kaas)1. Splits 3 eieren. Doe de dooiers in de kom van de keukenmachine, het eiwit wor... bekijk recept »
500 g tagliatelle 1 courgette 250 g Toscaanse salami 2 el olijfolie 1 el Italiaanse kruiden 470 g sugo tradizionale (tomatensaus)1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Maak ondertussen de courgette sc... bekijk recept »
1 groene paprika 500 g preien 30 g boter 300 g tagliatelle 3 el maizena 300 ml volle melk 200 g gerookte zalmsnippers (pak) 125 g roomkaas bieslook (bakje)1. Snijd de paprika in stukjes. Was en snijd de prei in dunne ringen. 2... bekijk recept »