1000 recepten met tagliatelle
Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g) 4 el olijfolie 3 tenen knoflook (in plakjes) chilipeper uit de molen 150 ml paddenstoelenbouillon (van tablet) 2 pakken tagliatelle (a 250 g, koelvers) 2 el verse peterselie ... bekijk recept »
400 g tagliatelle 3 el olijfolie 600 g bladspinazie (zak à 300 g.) ½ citroen 100 g zachte geitenkaas 8 kipfilet1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Verhit ondertussen in een wok ⅔ van de olie en voeg... bekijk recept »
250 g tagliatelle 1 courgette 300 g Schotse zalmfilets 2 el olijfolie 185 g roomkaas basilicum light 25 g bieslook (bakje) 1 citroen1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de courgette en de za... bekijk recept »
2 uien 1 courgette 1 zakje stoneleeks ½ pot semi-zongedroogde tomaten (320 ml) 2 pakken verse tagliatelle (met kruiden (pasta, a 250 g)) 2 bakjes rivierkreeftjes (a 100 g) 1 bakje roze garnalen (125 g)1. Uien pell... bekijk recept »
300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g) 250 g spruitjes ((zak 500 g), gehalveerd) 2 uien (gesnipperd) 2 eetlepels olie 1 bakje champignons ((250 g), gehalveerd) 1 schaal gerookte kipfiletreepjes (250 g) 1 pot sugo&nb... bekijk recept »
300 g tagliatelle 500 g groene asperges 200 ml crème fraîche 100 ml droge witte wijn 2 el olijfolie 300 g kalfsschnitzels in 8 stukjes zout en peper 1 blikje artisjokharten (185 g) uitgelekt en gehalveerd 2 el dille fijngehakt 2 el amandelschaafselK... bekijk recept »
1½ pak tagliatelle (verse, a 250 g) 1 ui 2 el olijfolie 1 pak bladspinazie deelblokjes (diepvries, 450 g) 100 g rauwe ham (bijv. Parmaham of Serranoham) 1 pakje roomkaas met kruiden (125 g)1. Tagliatelle koken volge... bekijk recept »
400 g tagliatelle bicolore 600 g broccoliroosjes (zak à 300 g) 150 g verse roomkaas met kruiden ½ citroen 200 g zalmsnippers 2 el kraanwater1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook ondertussen de brocco... bekijk recept »
800 g varkensfiletgebraad 8 plakjes mozzarella 4 sneden rauwe Italiaanse ham 2 tomaten 150 g bospaddenstoelen (mengeling) 250 g tagliatelle ("Nid") 1 teentje knoflook 0,5 bosje basilicum 4 eetlepels olijfolie gedroogde oregano peper en zout1. E-mail... bekijk recept »
125 g rucola 125 ml crème fraîche 350 g verse tagliatelle (pasta, zak 500 g, koelvers) 500 g sugarsnaps (2 bakjes a 250 g, diepvries) 4 el olijfolie 210 g vegabraadworst (schaal) 1. Maal met de staafmixer of in de keukenmachine de helf... bekijk recept »