1000 recepten met tagliatelle
Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.400 g bloem ( extra om te bestuiven) 400 g griesmeel ( extra om te bestuiven) 8 eieren 2 el olijfolie mespunt zout 1 el grof zeezout1. Zeef de bloem en het griesmeel door elkaar boven het werkblad. Maak een kuiltje en breek daar d... bekijk recept »
1 kilo witte asperges 300 g groene tagliatelle (pasta) 1 schaaltje kipfilet (ca. 400 g) 50 g boter of margarine ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 zakje aspergesaus (40 g) 100 ml witte wijn1. In aspergepan of hog... bekijk recept »
200 g broccoli kleine roosjes zout 100 g kipgehakt 50 g knoflookolijven zonder pit grof gehakt 1 el paneermeel 150 g kipfilet 100 g tagliatelle 1 kleine rode parika in stukjes olijfolie 100 ml kookroom peperOven voorverwarmen op 200°C. 1 broccoli... bekijk recept »
400 g tagliatelle (groen en wit pak a 500 g) 600 g tasty tom tomaten 2 teentjes knoflook 4 el (olijf)olie 1 zakje pijnboompitten (65 g) 50 g gemalen Parmezaanse kaas (zakje a 250 g) 1 tube kruidengemak basilicum (75 ml... bekijk recept »
400 g tagliatelle all’uovo Delhaize 400 g broccoli 1 bussel bladpeterselie 75 g geroosterde pijnboompitten 75 g manchego (nettogewicht, zonder korst) 1 teentje teentje knoflook (facultatief) 15 cl olijfolie peper en zout1. Snij de bloemhoofdjes van d... bekijk recept »
1 struik bleekselderij 2 eetlepels olie 1/2 pot olijven met piment (a 250 ml) 75 g Grana Padano (kaas stukje) 250 g tagliatelle al pomodoro (rode lintpasta) 1 bakje verse groene pesto (100 g) grofgemalen zwarte peper1.... bekijk recept »
4 rode paprika's 300 g tagliatelle (pasta) 1 ui 2 el olijfolie 2 tl pizzakruiden 250 g spekreepjes 1 blik tomatenblokjes 2 el chilisaus (versgemalen) peper1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Paprika's wassen. Van b... bekijk recept »
220 g halfgedroogde tomaten in olie 50 g ontpitte zwarte olijven 50 g geroosterde pijnboompitten 200 g rucola parmezaan in schilfers 375 g tagliatelle1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Doe ondertussen de tomaten en d... bekijk recept »
2 el olijfolie 525 g sukadelappen 1 snufje zout 1 snufje peper 50 g pancetta (vleeswaren) 1 ui 2 tenen knoflook 0,5 wortel 2 stengels bleekselderij 150 ml rode wijn 800 g gepelde tomaten (blik, à 400 g) 2 takjes rozemarijn (bakje 20... bekijk recept »
50 g Pecorino Romano (kaas) 50 g Parmezaanse kaas 2 eieren 250 ml slagroom 300 g tagliatelle all'uovo (zak 500 g) 2 el olijfolie 250 g gerookte spekblokjes1. Rasp de Pecorino en de Parmezaanse kaas. Klop de eieren los met de sla... bekijk recept »