233 recepten met ravioli
Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.4 sneetjes beenham 200 ml room (40% vol) 2 el verse tuinkruiden 500 ml halfvolle melk 3 eieren 250 g tarwebloem 2 el Solo Vloeibaar 1. Snijd de beenham heel fijn met een scherp mes of hak hem in de blender.2. Klop de room tot slagroom en roer er vo... bekijk recept »
1 kg rundsstoofvlees 1 fles rode wijn 500 gram sjalotjes 200 gram champignons platte peterselie 1 eetlepel bloem 1 koffielepel tomatenpuree 4 sneetjes gerookt spek 8 velletjes lasagne 4 wortelen prei boter peper & zout1. Smelt wat boter in een... bekijk recept »
4 plakjes pancetta of ontbijtspek 250 g grote ravioli (koelvers) grof gemalen peper, grof zout 4 el Bertolli Pesto Verde 2 el mascarpone 25 g rucola 1. Bak de plakjes pancetta of spek in een droge koekenpan zachtjes uit. Kook de ravioli gaar volge... bekijk recept »
16 ravioliblaadjes 20 girollen 1/2 teentje knoflook 1 kreeft, gekookt 1 dl droge witte wijn 1 dl water kreeftenbouillon 1 el solo, bakken en braden 1 dl room 1 eigeel 1 el fijngehakte peterselie kervel peper&zout (pezo)1. Was de girollen heel e... bekijk recept »
12 wan-tanvelletjes (Chinese ravioli, Aziatische supermarkt, diepvries) 250 g krabvlees van koningskrab 1 rijpe avocado 2 tomaten 4 takjes koriander 1 limoen 1 teentje knoflook peper van de molen zeezout Solo Frituurvet 1 eetlepel olijfolie ex... bekijk recept »
1/4 chinese kool roma-tomaten 150 g oesterzwammen 1/4 busseltje koriander 2 dl bouillon 80 g Solo 3 à 4 el extra vierge olijfolie 1 à 2 eiwitten 1. Maak een kuiltje in de bloem en breek de eieren in het kuiltje, voeg de inktvisinkt toe a... bekijk recept »
MAYONAISE VAN GEPOFTE GELE PAPRIKA. 1 gele paprika 2 eidooiers 1/2 eetl Dyon mosterd 1 citroen 2 eetl gembersiroop en, 50 ml groentenbouillon 300 ml druivenpit-olie PETERSELIE-BASILICUM-OLIE 1/2 bosje bladpeterselie 1 bosje basilicum 200 ml oli... bekijk recept »
400 g ravioli bouillonpoeder 2 sinaasappels 600 g worteltjes 1 klein bosje verse peterselie (ongeveer 20 g) 400 g witvis- of zalmfilet 4 el Solo Vloeibaar 6 el kookroom (vers)gemalen zwarte peper en/of cayennepeper1. Kook de ravioli in kokend wa... bekijk recept »
15 g Solo Vloeibaar Light 15 cl crème anglaise 75 g fondantchocolade 70% 24 wontonvelletjes 1 eierdooier 1 peer 4 bolletjes vanille-ijs enkele muntblaadjes aalbessen 1. Warm de crème anglaise op en laat er de chocoladestukjes geleidelijk in smel... bekijk recept »
450 g butternutpompoen (vruchtvlees)1 preiwit1 sjalot1 bosje lente-uienhandvol basilicum6 blaadjes saliecitroensap125 g ricotta50 g geraspte parmezaan3 eieren300 g bloem (fijn, type 00)50 g walnoten (gehakt)50 g boterolijfoliepeperzout1. 2. Do... bekijk recept »