233 recepten met ravioli
Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.400 gr kant-en-klare raviolikussentjes (koelafdeling, met vulling naar keuze) 2 bolletjes mozzarella bosje basilicum 100 gr rucola olijfolie 100 gr zongedroogde tomaatjes tijm peper en zout 50 gr gemalen parmezaan 1. Kook de ravioli gaar volg... bekijk recept »
24 raviollivelletjes 1 potje ricotta 250 gr verse spinazie solo 1 ei salie 250 gr spek 1 teentje look 1. Kruid de ricotta met peper & zout en doe er de gehakte spinazie bij 2. Meng het ei met wat water 3. Leg de raviolivelletjes voor je en smeer ... bekijk recept »
250 g bloem 3 losgeklopte eieren olie 4 lente uitjes fijn gehakt 3 tenen knoflook geperst 250 g gemengd gehakt 60 g boter 220 g mascarpone 35 g versgeraspte parmezaan 2 el versgehakte salie1. Meng voor het deeg 250g. bloem, 2 losgeklopte eieren ... bekijk recept »
1/2 stuk courgette 2 stuk wortel 2 stuk tomaat 1 stuk ajuin 1 stuk paprika in kleur(en) naar keuze 100 g champignon 500 g ravioli met spinazie en ricotta 300 à 400 g scampi 1 potje Boursin Cuisine met mediterraanse kruiden 200 g gorgonzol... bekijk recept »
4 rijpe vleestomaten 1 sjalot 1 tak basilicum 1 tak oregano 1 levende kreeft van 850 g 2 el gesmolten boter 1 lente-ui 8 verse lasagnevellen van 20 op 20 cm 1 eiwit olijfolie peper zout1. Ontvel de tomaten en snij het vlees grof. Snipper de sja... bekijk recept »
300 ml Volle Melk 400 à 450 g Bloem 3 Eieren 1/2e tl Zout 30 g Zachte boter 200 g Spekreepjes Paprikapoeder Nootmuskaat Peper & Zout1. STAP 1:2. Voor het deeg: neem 350g bloem apart en strooi het uit op een werkblad. Maak een kuiltje en voe... bekijk recept »
20 g Solo Vloeibaar Light 20 g Solo Light 8 wontonvelletjes 4 broccoliroosjes 1 prei 1 selder 2 jonge wortelen 4 bloemkoolroosjes 4 lente-uitjes 100 g verse doperwten 500 ml groentebouillon 4 eetlepels dragon 4 eetlepels bladpeterselie peper e... bekijk recept »
150 GR ravioli met spinazievulling 1 EL boter 1 EL pijnboompitten 6 blaadjes salie, gescheurd 1 courgetten geschild en fijngesneden 1 EL citroensap 1 handvol spinazieblaadjes zwarte peper zeezout Parmezaanse kaas1. breng gezouten water aan de kook. V... bekijk recept »
4 cabécou-kaasjes (kleine geitenkaasjes uit de perigord) 15 voorgekookte kastanjes (supermarkt) 80 g gerookt spek 1 kleine sjalot 3 el balsamico-azijn 30 g Solo 5 el notenolie 24 ravioliblaadjes (aziatische supermarkt) 1 eierdooier peper zout1. ... bekijk recept »
200 g verse geitenkaas 100 g gepelde grijze granalen 1 el Solo vloeibaar 2 el verse koriander 2 el verse bladpeterselie 1 el dragon 1 citroen 2 el olijfolie 3 broodjes van een dag oud 1 koffielepel gehakte verse tijm 8 wontonvellen (raviolide... bekijk recept »