124 recepten met linguine
400 g linguine1 paksoi (in reepjes)2 teentjes knoflook (in fijne plakjes)1 el maïsolie100 ml groentebouillon200 g gorgonzola (in blokjes)100 ml roomverse basilicumuit de molen peperzout1. Voorbereiding: Snij de paksoi in reepjes, spoel ze en laat ze ... bekijk recept »
400 g linguine1 teentje knoflook125 g pancetta3 eieren150 g parmezaan (geraspt)peperzout1. Bak de pancetta in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Pel de knoflook en rasp grof. Voeg die aan de pancetta toe. 2. Kook de pasta beetgaar in lichtgez... bekijk recept »
500 g linguine250 g kippengehakt3 wortelen (geraspt)0.5 prei (versnipperd)250 g geitenkaas (vers, verkruimeld)rucola100 ml kippenfondchilipoederpeperzout1. Stoof de wortelen en de prei zacht in olijfolie. Voeg het kippengehakt toe en bak rul. 2. Over... bekijk recept »
500 g linguine125 g tonijn (blik)500 g tomaten (gepelde, uit blik)80 g zwarte olijven1 sjalot2 el olijfolie1 teen knoflookpeterseliechilipoederpeperzout1. Ontpit de olijven. Hak de tomaten en de peterselie fijn. Pel de sjalot en de knoflook en hak ze... bekijk recept »
450 g wilde paddestoelen 2 teentjes knoflook 2 eetlepels Solo 2.5 dl boletenjus (te koop in een speciaalzaak voor wild en gevogelte) 100 g zure room peper en zout 450 g bloem 3 eieren 3 eierdooiers 3 eetlepels Bertolli extra vergine 3 eetlepe... bekijk recept »
500 gr linguine 24 scampi 2 sjalotten, fijn gesneden 1 teentje knoflook, fijn gehakt of geperst 25 cl room 1 tl currypoeder 1 heel fijn gesneden rood pepertje, zonder zaadjes olijfolie 1 el ketchup peper&zout (pezo)1. We pellen de scampi's maar la... bekijk recept »
500 gr linguine 2 sjalotten, fijngesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesnipperd 24 scampi olijfolie 25 cl room 1 tl currypoeder 1 cayennepepertje, heel fijn gesnipperd 1 el ketchup peper&zout (pezo)1. We pellen de scampi maar laten een stuk van de s... bekijk recept »
500 g linguine 2 sjalotjes 25 ml room olijfolie 300 g champignons 24 gepelde gamba’s peper zout witte wijn parmezaan1. Kook de linguini beetgaar. Hak de sjalotjes fijn en fruit ze in wat olijfolie. Snij de champignons in plakjes en voeg ze met de ... bekijk recept »
500 g linguine 1 teentje look 1 sjalot olijfolie een handvol peterselie 20 clams peper zout1. Snipper de look, de sjalot en de peterselie fijn. Stoof de look en de sjalot in wat olie. Doe er de clams bij en kook ze 15 min onder deksel op zacht vu... bekijk recept »
1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten 350 g linguine of andere lange pasta 4 stevige tomaten 300 g zachte boontjes 3 soeplepels Solo vloeibaar 1 handvol zwarte olijven, ontpit 100 g kikkererwten uit blik 2 soeplepels Bertolli pesto verde 1. Sn... bekijk recept »