124 recepten met linguine
400 g linguine (verse)400 g kipfilet75 g waterkers2 tenen knoflook1 rode chilipeper2 citroenen (geraspte schil en sap van)40 g geraspte parmezaan300 g artisjokharten (gemarineerd, uit bokaal)olijfoliepeperzout1. Laat de artisjokharten uitlekken en sn... bekijk recept »
400 g linguine500 g kalfsgehakt2 venkelknollen (kleine)100 g rucola2 teentjes knoflook2 lente-uien1 onbehandelde citroen (geraspte schil van)0.5 bosje bieslook1 eidooier100 ml room2 el paneermeelolijfoliepeperzout1. Maak de balletjes. Snipper de bies... bekijk recept »
500 g linguine300 g gerookte zalm1 rode ui2 tenen knoflook1 bosje rucolatakje dillecitroensapolijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar. 2. Pel de ui en snij ‘m in flinterdunne ringen. Pel en hak de knoflook. Snij de zalm in reepjes. 3. Stoof ... bekijk recept »
300 g kipfilet400 g linguine2 el bloem200 g kerstomaten1 teentje knoflook (geperst)30 g pijnboompitten (geroosterd)1 bol buffelmozzarella1 bosje basilicumolijfoliepeperzout1. Kook de linguine beetgaar. 2. Snij de kipfilet in hapklare stukken en wente... bekijk recept »
400 g linguine24 scampi's200 g spinazie (verse)2 dl room1 dl witte wijn3 dl kreeftenfond2 el olijfolie1 teen knoflookpeperzout1. Verhit de olijfolie in een pan en bak er de scampi’s met de look in, tot ze mooi roze beginnen te kleuren. Blus de ... bekijk recept »
500 g linguineparmezaan (schilfers)2 ansjovisfilets (geplet)2 el kappertjes (grof gehakt)4 pruimtomaten (gepeld)1 rode ui (gesnipperd)0.5 l groentebouillonolijfolie3 takjes verse salie (gesnipperd)2 teentjes knoflook (gesnipperd)1 bosje marjolein (ge... bekijk recept »
500 g linguine150 g peultjes150 g diepvries erwt1 broccoliolijfoliepeperzout1 bosje verse basilicum1 teentje knoflook80 g geraspte parmezaan50 g pijnboompitten1. Maak de pesto. Pluk de blaadjes van het basilicum en spoel ze. Rooster de pijnboompitten... bekijk recept »
250 g linguine200 g zalmfilet2 tomaten150 g venkel1 kl citroenschil (geraspt)koriander250 ml melk500 ml groentebouillon250 ml visbouillon150 ml witte wijn1.5 el bloem1.5 el botercayennepeperzout1. Breng de groentebouillon aan de kook, zet het vuur la... bekijk recept »
500 g linguine150 g krabvlees (blik)2 lente-uien2 rode pepers2 teentjes knoflook2 el bieslook (gesnipperd)100 ml witte wijnolijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar. 2. Maak de lente-ui schoon en snij in ringen. Pel en hak de knoflook. Maak de pepe... bekijk recept »
400 g linguine1 kg venusschelpen1 ui200 ml droge, witte wijn2 el olijfolie1 bosje basilicumboterpeperzout1. Hak het basilicum (hou wat apart voor de garnering). Spoel de schelpen schoon. Kook de pasta beetgaar. 2. Pel en snipper de ui. Fruit 'm glazi... bekijk recept »