124 recepten met linguine
400 g linguine1 paksoi (in reepjes)2 teentjes knoflook (in fijne plakjes)1 el maïsolie100 ml groentebouillon200 g gorgonzola (in blokjes)100 ml roomverse basilicumuit de molen peperzout1. Voorbereiding: Snij de paksoi in reepjes, spoel ze en laat ze ... bekijk recept »
500 g linguine200 g gerookte zalm150 g diepvries erwt (of vers)1 ui1 teentje knoflook150 ml visbouillonscheutje Noilly Prat (of andere vermout)200 ml room1 el olijfoliecitroensappeperzout1. Snipper de ui fijn. Hak de knoflook. Stoof de ui en de knofl... bekijk recept »
400 g linguine (of andere pasta)1 broccoli1 sjalot1 teentje knoflook250 ml room75 ml droge, witte wijn50 g pijnboompitten1 bosje basilicum (de blaadjes)4 el parmezaan (geraspt)olijfoliezoutuit de molen peper1. Kook de pasta beetgaar. 2. Spoel de broc... bekijk recept »
250 g linguine40 sint-jakobsvruchten50 g parmezaan (geraspt)olijfoliehandvol munt (blaadjes, fijn gesneden)grof zeezoutzwarte peper1. Bak de sint-jakobsvruchten heel kort aan beide kanten in hete olijfolie. Schroei ze goed dicht en draai ze al na 2 m... bekijk recept »
500 g linguine125 g tonijn (blik)500 g tomaten (gepelde, uit blik)80 g zwarte olijven1 sjalot2 el olijfolie1 teen knoflookpeterseliechilipoederpeperzout1. Ontpit de olijven. Hak de tomaten en de peterselie fijn. Pel de sjalot en de knoflook en hak ze... bekijk recept »
500 g venusschelpen 500 g zwarte linguine 2 El olijfolie 1 sjalot, gesnipperd 250 g gele kerstomaten1 teentje look, gesnipperd 200 mg droge witte wijn 3 El peterselie, gehakt ½ el grof zeezout 1. Maak de schelpen schoon en dompel 30 min onder in kou... bekijk recept »
4 rode poonfilets (met vel)400 g linguine (of andere pasta)1 sjalot (gesnipperd)1 citroen (sap van)2 el gekonfijte citroen4 el tomaten (gekonfijte)2 el gehakt peterselie3 el gehakt basilicum4 el amandelen (gehakte)300 g ricotta100 g geraspte parmezaa... bekijk recept »
400 g linguine1 kg venusschelpen1 ui200 ml droge, witte wijn2 el olijfolie1 bosje basilicumboterpeperzout1. Hak het basilicum (hou wat apart voor de garnering). Spoel de schelpen schoon. Kook de pasta beetgaar. 2. Pel en snipper de ui. Fruit 'm glazi... bekijk recept »
•800 g scampi (maat 8-12) •400 g linguini •250 g kerstomaten •1 venkel •2 sjalotten •1 rode chilipeper (naar smaak) •1 citroen •1/4 bussel platte peterselie (extra naar smaak) •enkele scheutjes olijfolie peper en zout 1. voorbereiding2. Laat... bekijk recept »
200 g gerookte spekreepjes 0.5 bosje platte peterselie 3 teentjes knoflook 4 eieren 100 g pecorino (Italiaanse kaas) 400 g linguine zwarte peper (molen) ZOUT1. Voorbereiding2. (5 min.)3. - Snipper het knoflook fijn.4. - Rasp de pecorino.5. Berei... bekijk recept »