668 recepten met lasagne
Lasagne is een Italiaanse pastagerecht dat bestaat uit lagen pasta, bechamelsaus, tomatensaus en gehakt. De lasagnebladen worden afwisselend met de sauzen en het gehakt in een ovenschaal gelegd en vervolgens bestrooid met kaas en gebakken in de oven. Lasagne is een populair gerecht voor zowel lunch als diner. Lasagne is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse lasagnebladen, gedroogde lasagnebladen en kant-en-klare lasagnevellen.125 g Honig half volkoren lasagnebladen 1 pakje Honig basis voor Napolitaanse lasagnesaus 2 el olijfolie 1 schaal kipfiletblokjes (Nieuwe Standaard Kip, 285 g) 400 g Italiaanse wokgroenten (beker) 250 g cherrytomaatjes 500 ml halfvolle melk 2 ... bekijk recept »
75 cl bechamelsaus 400 g broccoli 80 g geraspte parmezaan 6 sneden ontvette, gekookte ham zout, peper van de molen 10 vellen verse lasagne1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. 2. Splits de broccoli op in kleine roosjes en snij de stam en stengel... bekijk recept »
450 g bladspinazie deelblokjes (pak, diepvries) 200 g gerookte kipfilet 2 tenen knoflook 150 g gorgonzola (blauwaderkaas) 50 g boter 50 g bloem 500 ml halfvolle melk 200 g lasagnebladen1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de... bekijk recept »
2 uien 2 bakjes oesterzwammen (a 150 g) 3 eetlepels olijfolie 1 zakje bechamelsaus (pak a 2 x 50 g) 500 ml melk 150 g blauwaderkaas (bijv. Castello Blue) 1 pak lasagnevellen (250 g) 1 zakje gemalen belegen kaas ... bekijk recept »
450 g spinazie à la crème (diepvries) 50 g Parmezaanse kaas 770 g pastasaus (fles) 375 g verse lasagnebladen 125 g mascarpone (zachte roomkaas) 250 g gerookte kipreepjes1. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Doe de spinazie in ee... bekijk recept »
2 el olie 600 g Italiaanse roerbakmix 350 g fijngehakt 780 g sugo pastasaus pikant 250 g lasagnebladen 250 g mascarpone 125 g geitenkaas naturel 551. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de Ita... bekijk recept »
3 tenen knoflook 400 g champignons (bak) 200 g paddenstoelenmelange (schaal) 4 el olijfolie 780 g pastasaus kruiden (pak à 390 g) 250 g verse lasagnebladen (pak) 125 g crème fraîche light (bekertje) 50 g geraspt... bekijk recept »
600 gr verse spinazie 1 eetl olijfolie 5 a 6 tomaten 300 gr gerookte zalm, in plakken 9 bladen (verse) lasagne 1 teentje knoflook, fijngehakt 250 gr ricotta 75 gr geraspte kaas snufje nootmuskaat peper en zoutVerwarm de oven op ... bekijk recept »
1 zakje mengeling zeevruchten (diepgevroren) 500 g tomatensaus voor spaghetti van Delhaize 0,5 pak Bertagni-lasagnebladen een beetje paneermeel 500 g bechamelsaus (Sterilgada) 2 eetlepels olijfolie1. Ontdooi de zeevruchten en vermeng ze met de becham... bekijk recept »
1 broccoli 2 uien 2 tenen knoflook 3 el olijfolie 350 g rundergehakt 1 el Italiaanse kruiden (potje 12 g) 1 rode paprika 690 g passata di pomodoro (fles) 100 g schouderham 250 g groene lasagnevellen (pak) 250 g buff... bekijk recept »