668 recepten met lasagne
Lasagne is een Italiaanse pastagerecht dat bestaat uit lagen pasta, bechamelsaus, tomatensaus en gehakt. De lasagnebladen worden afwisselend met de sauzen en het gehakt in een ovenschaal gelegd en vervolgens bestrooid met kaas en gebakken in de oven. Lasagne is een populair gerecht voor zowel lunch als diner. Lasagne is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse lasagnebladen, gedroogde lasagnebladen en kant-en-klare lasagnevellen.1 flespompoen 4 el olijfolie 2 tl zeezout 2 friszoete en aromatische appels (bijv. elstar) 60 g oven roasted amandelen (zakje 125 g) ½ tl kaneel 125 g crème fraîche 9 verse lasagnebladen 75 g Parmezaanse kaas1. Verwarm ... bekijk recept »
4 el olijfolie 200 g Coburger rauwe ham ((vleeswaren), in reepjes) 1 el gedroogde tijm 5 preien (gewassen en in halve ringen) 1 pak verse lasagnebladen (250 g) 400 ml groentebouillon (van tablet) 2 zakjes mozzarella&nb... bekijk recept »
450 g bladspinazie à la crème (pak, diepvries) 350 ml melk 300 ml kraanwater 1 zakje mix voor ovenlasagne napoletana 3 tomaten 125 g lasagnebladen (pak à 250 g) 200 g salami (plakjes) 100 g gemalen belegen kaas (zakj... bekijk recept »
500 gr paddestoelen en kastanjechampignons12 lasagnevellen300 gr diepvriesspinazie 6 plakjes parmaham50 gr geraspte kaas2 teentjes knoflook, fijn gehakt4 eelt pijnboompitten, geroosterdScheutje olijfolie Boter om in te vettenPeper en zoutVerwarm de o... bekijk recept »
600 g broccoli 3 uien 2 tenen knoflook 2 el olijfolie 1 el kerriepoeder 1 el dille 50 g besciamella sausmix 500 ml volle melk 500 g verse zalmfilets 2 el citroensap 250 g verse lasagnebladen 100 g geraspte pittige kaas1. Verwarm... bekijk recept »
0,5 bosje lente-uitjes 300 g verse lasagnevellen 300 g bio diepvrieserwtjes 200 g jonge spinazieblaadjes 125 g mozzarella 50 g rucola 1 eetlepel olijfolie zout zwarte peper uit de molen 300 g ricotta1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Snipper de le... bekijk recept »
2 plakken mager gerookt ontbijtspek 2 uien 2 tenen knoflook 2 winterpeen 2 stengels bleekselderij 3 el olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g half-om-halfgehakt 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 350 ml kraanwater 15 g basil... bekijk recept »
3 eetlepels boter of margarine 2 schaaltjes kalkoenfiletreepjes (a ca. 225 g) 2 zakken gesneden prei (a 300 g) 1 zakje besciamella (bechamelsausmix pak a 2 zakjes van 50 g) ½ liter melk 9 bladen lasagne (pak a 250 g... bekijk recept »
1 kruidentuiltje 50 g feta 2 eetlepels fijngehakte peterselie 1 eetlepel gehakte dille 1 groene kool 400 g lasagne 2 eetlepels olijfolie 1 zakje saffraandraadjes 2 uien 400 g verse zalmfilets 40 cl vloeibare room zout en peper1. Maak de koolbladeren ... bekijk recept »
200 g spekreepjes 2 beefburgers tomaat (AH Greenfields) 5 stengels bleekselderij 300 g winterpeen (ongeschild) 1 ui 800 g tomatenblokjes 250 g verse lasagnebladen (schaal, koelvers) 250 g mozzarella 200 g cherrytomaten ... bekijk recept »