668 recepten met lasagne
Lasagne is een Italiaanse pastagerecht dat bestaat uit lagen pasta, bechamelsaus, tomatensaus en gehakt. De lasagnebladen worden afwisselend met de sauzen en het gehakt in een ovenschaal gelegd en vervolgens bestrooid met kaas en gebakken in de oven. Lasagne is een populair gerecht voor zowel lunch als diner. Lasagne is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse lasagnebladen, gedroogde lasagnebladen en kant-en-klare lasagnevellen.2 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 500 g spinazie 250 g ricotta 260 g gerookte makreelfilet 1 citroen 75 g rucola 1 bos bladpeterselie 2 el kappertjes olijfolie extra vierge 8 verse lasagnevellen 100 g Hollandse garnalen schuimspaan 1.... bekijk recept »
300 g gehakt (half-om-half) 125 g roze garnalen (fijngehakt) 2 teentjes knoflook (uitgeperst) 1 el verse gember (fijngehakt) 2 el sojasaus 2 eiwitten (losgeklopt) 2 bosuitjes (in ringetjes) 2 verse lasagnev... bekijk recept »
1 ui 5 el olijfolie 500 g rundergehakt ½ el chilipeper uit de molen 400 g tomatenblokjes (blik) 500 ml runderbouillontabletten 40 g bloem 465 g geroosterde paprika's (pot) 16 lasagnebladen1. Pel en snipper de ui. Verhit... bekijk recept »
130 g mix voor lasagnesaus (pak) 1 liter kraanwater 2 uien 2 rode paprika's 50 g groene olijven zonder pit 250 g chorizo (worst) 2 el olijfolie 150 g lasagnebladen (pak) 100 g gemalen belegen kaas 48 (zakje)1. Verwarm d... bekijk recept »
4 eetlepels olijfolie 1 courgette (in blokjes) 1 aubergine (in blokjes) 2 rode uien (in stukjes) 2 theelepels gedroogde Italiaanse keukenkruiden 250 g rundertartaar 500 ml gezeefde tomaten 2 eetlepels vloeibare margarine ... bekijk recept »
1 zakje bechamelsaus (pak 100 g a 2 zakjes) 500 ml halfvolle melk 2 eetlepels olijfolie 1 schaaltje rundergehakt (ca. 250 g) zout en peper 2 blikje ratatouille niçoise (a 425 ml) 200 g lasagnebladen (voorgekookt) 100... bekijk recept »
1 kg koolraap 2 eetlepels olie 500 g rundergehakt 2 preien (dunne ringen) 1 blikje tomatenpuree (70 g) 1 zakje bechamelsaus (pak a 2 zakjes) 500 ml melk nootmuskaat 150 g gemalen jonge kaas (zakje)1. Oven voorverwa... bekijk recept »
175 gr gerookte kip, in reepjes 450 fijngesneden spinazie, diepvries 12 lasagnebladen 200 gr hüttenkäse (cottage cheese) 2 blikken a 400 gr tomatenblokjes 1 ui 1 eetl olijfolie 250 gr champignons 1 teentje knoflook 1 theel oregano Peper en zout 50 gr... bekijk recept »
3 el olijfolie 400 g rundergehakt 675 g Italiaanse roerbakmix (diepvries, pak 450 g) 470 g sugo tradizionale (tomatensaus, pot) 250 g lasagnebladen (pakje) 200 ml crème fraîche 75 g geraspte kaas (zakje 175 g)1. Verwar... bekijk recept »
2 el olijfolie 600 g spinazie (zak) 2 tenen knoflook 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 250 g lasagnebladen (koelvers) 150 g jongbelegen kaas 50 (geraspt)1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een koekenpa... bekijk recept »