668 recepten met lasagne
Lasagne is een Italiaanse pastagerecht dat bestaat uit lagen pasta, bechamelsaus, tomatensaus en gehakt. De lasagnebladen worden afwisselend met de sauzen en het gehakt in een ovenschaal gelegd en vervolgens bestrooid met kaas en gebakken in de oven. Lasagne is een populair gerecht voor zowel lunch als diner. Lasagne is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse lasagnebladen, gedroogde lasagnebladen en kant-en-klare lasagnevellen.2 venkelknollen, in repen 2 aubergines, in plakken van 1 cm 1 el venkelzaadjes, gekneusd 1 tl gedroogde rode chilipeper olijfolie 60 g boter 60 g bloem 600 ml melk 100g geraspte parmezaan 140g lasagnevellen 125g mozzarellaVenkel en aubergi... bekijk recept »
4 el olijfolie extra vierge 4 rundersaucijzen 1 krop andijvie gewassen 400 g lasagnebladen vers uit het koelschap 1 pot besciamellasaus 500 g Napolitaanse tomatensaus uit het koelschap 1 bol mozzarella 1 tomaat in plakken 1 el rodewijnazijn basilicu... bekijk recept »
500 g juliennegroenten "365" 1 rode paprika 3 eetlepels olijfolie 1 koffielepel tijm 680 g Passata Rustica met basilicum 200 g feta 50 cl bechamelsaus (zelfgemaakt of gebruiksklaar gekocht) 310 g voorgekookte lasagnevellen 50 g geraspte gruyère pepe... bekijk recept »
3 uien 400 g champignons 3 el olijfolie 3 el bloem 600 ml volle melk 600 g bladspinazie 250 g verse lasagnebladen 2 el pijnboompitten (zakje 65 g)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes. Fr... bekijk recept »
4 el olijfolie 300 g rundergehakt 250 g Italiaanse roerbakmix 1 pak Italiaanse lasagne bolognese 400 ml melk 250 ml water 150 g geraspte belegen kaas 300 g tomaten 1 rode ui 1 ovenschaal (inhoud 1,5 L)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. V... bekijk recept »
1 biologische pompoen 1 ui 2 teentjes knoflook 1 prei 5 takjes marjolein 1 el paprikapoeder 1 mespuntje kaneel 70 g tomatenpuree uit blik 100 ml rode wijn 100 g cherrytomaten 400 g passata di pomodori of tomatenblokjes uit blik 40 g boter 30 g blo... bekijk recept »
100 g geraspte kaas "Gratin mix" 2 eetlepels gehakte bieslook 12 verse lasagnevellen 200 g gerookte spekblokjes 3 prei 100 g verse kaas met fijne kruiden 25 cl lichte verse room 10 cl vleesbouillon (bereid met ½ blokje per 10 cl) 3 wortelen peper en ... bekijk recept »
200 g gemengde bospaddestoelen 200 g kalfszwezeriken (te bestellen in je beenhouwerijafdeling) 1 verse truffel (te bestellen bij de groenten- en fruitverantwoordelijke) 4 verse lasagnebladen 2 dl truffelsap 1 dl porto 2.5 dl verse room 5 dl melk 2 sj... bekijk recept »
900 g witlof 1 liter melk 1 pakje bechamelsaus (2 zakjes a 50 g) 6 eetlepels Italiaanse kruiden (diepvries, strooibusje a 50 g) 150 g groene lasagnevellen (pak a 250 g) 1 bakje gerookte zalmsnippers (200 g) 1 bolletje ... bekijk recept »
1 prei 1 pak lasagnebladen (vers (a 6 stuks, koelvers)) 2 x 6 plakjes schouderham 1 pot besciamellasaus (400 g) 150 ml melk 75 g gemalen kaas (belegen)1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de harde onderkant van de pre... bekijk recept »