Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Ossobuco Met Gnocchi En Spinazie

2 kalfsschenkels van ongeveer 5 cm dik 1 blonde ui 2 teentjes knoflook blik tomatenstukjes 1 flinke el tomatenpuree een kopje diepvriesdoperwtjes een stengel bleekselderijin kleine stukjes gesneden een half blikje ansjovisfiletuitgelekt 1 dl witte wi... bekijk recept »

Gnocchi met pompoen en salieboter

1 pompoen van ongeveer 1 kg 1 grote eierdooier 100 g patisseriebloem extra voor het bewerken van het deeg 65 g Solo zeezout zwarte peper van de molen 12 salieblaadjes parmezaanse kaas (optioneel)1. Verwarm de oven voor op 150°C en beleg 2 ovenplat... bekijk recept »

Gnocchi met courgette

1 EL OLIJFOLIE 100 G VEGET OF RUNDSGEHAKTBALLETJES ITALIAANSE KRUIDENMENGELING 1 COURGETTE 1 UI IN HALVE RINGEN GESNEDEN 1 TEEN LOOK 250 G GNOCCHI1. 1 Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de rundersoep-balletjes rondom bruin. Voeg de Ital... bekijk recept »

Gnocchi gratin van geitenkaas

1 pakje Gnocchi 600 gr tomatenblokjes 1 blokje groentebouillon 1 tl gedroogde basilicum 1 tl gedroogde oregano peper 150 gr zachte geitenkaas 1 ui 1. Verwarm de oven voor op 200°. De gnocchi eventueel koken zoals aangegeven. De ui pellen en fijn... bekijk recept »

Gnocchi met spinazie

750 g diepvriesspinazie 1 pak aardappelgnocchi 2 dl crème fraîche zout, peper nootmuskaat Solo Vloeibaar 1 bol mozzarella 1. Verwarm de grill van de oven voor. Vet een ovenschaal in met vloeibare margarine. Snijd de bol mozzarella in dunne plakken... bekijk recept »

Groene gnocchi van spinazie en ricotta

250 g ricotta zout nootmuskaat 40 g bloem 25 g Solo 25 g Solo Vloeibaar blaadjes verse salie 700 g gewassen verse spinazie versgemalen zwarte peper 2 eieren 100 g verse Parmezaanse kaas1. Kook de spinazie gedurende een paar minuten. Druk zorg... bekijk recept »

Verse gnocchi met tomatensaus en basilicum

500 g kruimige aardappelen 100 g bloem extra 1 el Solo Vloeibaar 2 teentjes knoflook 400 g gezeefde tomaten 1 el suiker 2 takjes basilicum 50 g geraspte Parmezaanse kaas1. Kook de aardappelen in hun schil in ca. 20 minuten gaar. Schil ze warm e... bekijk recept »

Gnocchi uit de oven met groene groentjes

2 pakken gnocchi 15 gr bladpeterselie fijn gehakt 600 gr of wat meer groene groenten ( broccoli,erwtjes sperziebonen) 150 gr belegen geraspte kaas of Parmezaan 150 gr boursin met knoflook en fijne kruiden eventueel 150 gr uitgebakken spekreepjes ... bekijk recept »

Italiaanse stoofschotel met gnocchi

2 el olijfolie 1 zak Italiaanse eroerbak mix 2 teen knoflook gesnipperd 200 ml groentebouillon van blokje 1 pak pastasaus met basilicum 390 gr 1 1/2 tl italiaanse kruiden 1/2 tl suiker peper en zout 500 gr gnoocchi di patate 1 bakje vega balletje... bekijk recept »

KIP MET GNOCCHI, COURGETTE EN PESTO

1 citroen 500 gram kiphaasjes 3 el rode pesto 2 courgettes 500 gram aardappelgnocchi 2 eetlepels olie 200 gram huttenkase1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Halveer de kiphaasjes in de lengte ... bekijk recept »

Pagina 18 van 21