210 recepten met gnocchi
250 g champignons500 g gnocchi1 prei3 el geraspte parmezaan (vers)50 g gedroogde tomaten100 g pancetta (in plakjes)1 l vleesbouillon2 el bieslook (in ringetjes)olijfoliezoutpeper1. Snij de prei in ringen. Borstel de champignons schoon en snij ze in k... bekijk recept »
500 g gnocchi (kant-en-klaar)1 broccoli50 g ansjovis (gezouten)50 g amandelpoeder30 g amandelschilfers1 dl olijfolie2 el peterselie (gehakt)100 g rucolapeper1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de broccoli in roosjes en b... bekijk recept »
500 g gnocchi (versafdeling)700 g varkensfilet300 g tomatenblokjes (blik)1 teentje knoflook2 el mosterdsinaasappelschil (geraspt, van halve sinaasappel)3 el pijnboompitten1 kl honing1 kl tomatenpuree1 kl citroensapolijfoliepeperzout1. Verwarm de oven... bekijk recept »
600 g varkenshaas300 g gnocchi150 g jonge spinazie250 g shiitake1 dl room1 glas marsalaboter1 teen knoflook2 takjes tijm2 sjalottenpeperzout1. Snipper de sjalotjes en de knoflook. Borstel de shiitake schoon. 2. Schroei het vlees dicht in boter.... bekijk recept »
150 g bloemige aardappelen150 g ricotta40 g geraspte parmezaan voor de afwerking1 ei100 g bloem1 bosje dille2 handvol kervel2 El olijfolie400 ml kalfsfond peper, zout1. Kook de aardappelen. Laat uitlekken en pureer. Laat lauw worden. Giet de puree, ... bekijk recept »
6 eetlepels olijfolie500 gram gemengde paddenstoelen, schoongeveegd en in grove plakjes2 teentjes knoflook3 lente/bosuitjes, in stukjes van 2 centimeter1 bakje basilicum, grof gesneden een paar blaadjes om te garneren250 milliliter slagroom800 g... bekijk recept »
1 pakje Gnocchi 600 gr tomatenblokjes 1 blokje groentebouillon 1 tl gedroogde basilicum 1 tl gedroogde oregano peper 150 gr zachte geitenkaas 1 ui 1. Verwarm de oven voor op 200°. De gnocchi eventueel koken zoals aangegeven. De ui pellen en fijn... bekijk recept »
750 g diepvriesspinazie 1 pak aardappelgnocchi 2 dl crème fraîche zout, peper nootmuskaat Solo Vloeibaar 1 bol mozzarella 1. Verwarm de grill van de oven voor. Vet een ovenschaal in met vloeibare margarine. Snijd de bol mozzarella in dunne plakken... bekijk recept »
250 g ricotta zout nootmuskaat 40 g bloem 25 g Solo 25 g Solo Vloeibaar blaadjes verse salie 700 g gewassen verse spinazie versgemalen zwarte peper 2 eieren 100 g verse Parmezaanse kaas1. Kook de spinazie gedurende een paar minuten. Druk zorg... bekijk recept »
500 g kruimige aardappelen 100 g bloem extra 1 el Solo Vloeibaar 2 teentjes knoflook 400 g gezeefde tomaten 1 el suiker 2 takjes basilicum 50 g geraspte Parmezaanse kaas1. Kook de aardappelen in hun schil in ca. 20 minuten gaar. Schil ze warm e... bekijk recept »