1000 recepten met bloem
300 gram runderniervet 250 gram suikerriet 250 gram rozijnen 60 gram sukade 60 gram oranjesnippers 250 gram krenten 250 gram wit broodkruim 125 gram bloem 50 gram gekonfijte gember 50 gram amandelschaafsel 3 dl melk kaneelpoeder kruidnage... bekijk recept »
Voor het deeg:225 gr.bloem- 75 gr. poedersuiker- 1 ei - 150 koude boter. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ voor het kruimeldeeg:100 gr bloem-50 gr suiker-50 gr boter-40 gr amandelschaafsel- zout. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^... bekijk recept »
500 gram kwark100 gram zachte boter100 gram bloemzoutjam of marmeladegrove suiker. Hulpmiddelen Mengkomkaasdoekvergietzeefkoelkastdeegrollerglaasje of koekjesvorm. Hulpmiddelen - Mengkomkaasdoekvergietzeefkoelkastdeegrollerglaasje of koekjesvorm. Vo... bekijk recept »
200 gr bloem zout 100 gr koude boter 30 gr reuzel 1 eierdooier Vulling: 6 dl melk 175 gr suiker 3 eetl maizena 60 gr bloem 1 ei 1 eierdooier 60 gr boter vanille-essence 32 - 36 verse aardbeien rode-bessengelei Zeef de bloem in een kom met zout naar s... bekijk recept »
1 citroen 165 gr. boter of margarine 250 gr. bloem 2 tl bakpoeder 5 eieren 400 gr. suiker 2-1/2 dl yoghurt mespunt zout 1/8 liter slagroom suiker Citroen uitpersen. Cakevorm (inh. 2 ltr) invetten en met wat bloem bestrooien. Bloem en bakpoeder zeven.... bekijk recept »
Voor 12 personen 500 gram bloem, 300 gram boterin klontjes, 125 gram fijne tafelsuiker, 2 eidooiers, Geraspte schil van ? citroen, Zout, 2 eetlepels cognac, 4 (gepasteuriseerde) eiwitten, Poedersuiker (zelfde gewicht als eiwitten, 1 theelepel maizena... bekijk recept »
500 g bloem 1/8 l melk 1 mespunt suiker 30 g gist 100 g boter op kamertemperatuur 2 eieren 1 el zout 2-3 el olijfolie 2 eidooiers 4 el water 1 el kummel 1 el grof zout 1 el korianderzaden De bloem in een kom zeven. De melk handwarm maken, de suiker ... bekijk recept »
VOOR DE BOUILLON EN DE VLEESVULLING: 500 gram kalfspoelet 250 gram soepgroenten 1 laurierblaadje 1 plukje foelie 2 kruidnageltjes zout en peper VOOR DE RAGOUT: 60 gram boter 75 gram bloem 0,5 liter kalfsbouillon (zie boven) 3 blaadjes gela... bekijk recept »
600 gram patentbloem25 gram verse gist of 1 zakje droge gist400 gram courgettegeraspt2 eetlepels zout2 eetlepels olijfolie Bereidingswijze Los de gist op in 4 eetlepels handwarm watervoeg het zout toe en laat het 5 minuten op een lauwwarme plaats sta... bekijk recept »
Voor de flensjes:150 gram bloem? theelepel zout? theelepel kerriepoeder4 eieren3 ? deciliter melk50 gram boter voor de ragout:500 gram kipfilet1 kippenbouillontabletpartje citroen35 gram boter35 gram bloem? deciliter slagroomzout en peperpaar druppel... bekijk recept »