1000 recepten met bloem
1 stuks VOOR HET DEEG 1/2 cup Geroosterde macadamia noten 1/4 cups suiker 1 cup zelfrijzende bloem 1 snufje zout 1/2 cups Ongezouten boter 1 stuks eieren 1 deel VOOR DE VULLING 3/4 cups macadamia noten 1/4 cups suiker 1 stuks eieren 1/4 cups On... bekijk recept »
5 el olijfolie 250 gr gerookte spekreepjes uitgebakken en uitgelekt 1 ui gesnipperd 1 courgette grof geraspt 200 gr brie in 16 plakjes 2 el tijmblaadjes 1. Een pannenkoek met stroop of suiker is erg lekker, maar een hartige pannenkoek met brie is m... bekijk recept »
2 eetlepels walnotenolie 2 eetlepels wijnazijn 1 snuifje suiker zout Solo Frituurvet 4 eetlepels Bertolli Extra Vergine 1 koffielepel mosterd zwarte peper 50 g Solo 100 g bloem 3 dl melk 100 g brie zonder korst vers geraspte nootmuskaat 50 g bl... bekijk recept »
2 sjalotjes 55 g boter 1 envelopje saffraan 2 el fijne Dijon mosterd 1 el grove mosterd 40 g bloem 1 liter vlees of groentefond ½ dl droge witte wijn 150 g Arla Apetina® Classic plak verse bieslook Snijd de sjalotjes heel fijn. Verwarm 40 gr... bekijk recept »
250 gram champignons 5 dl kippenbouillon 5 dl volle melk 1 ui 2 eetlepels fijngehakte bladpeterselie 30 gram boter 30 gram bloem 1 flinke scheut fruitigedroge witte wijn 1 teentje knoflook witte peper De soep is gebonden op basis van een blanke roux... bekijk recept »
60 minuten wachttijd 150 g bloem ? 150 g geraspte extra belegen kaas ? (versgemalen) peper ? 125 g koude boter ? 200 g gezouten cashewnoten ? 3 eetlepels honing ? 1 dl slagroom ? bloem om te bestuiven In kom bloem, kaas en mespunt peper door ... bekijk recept »
80 gram bloem 1 zakje gist 2 eieren 5 el zonnebloemolie 2 el geraspte gruyere geraspt 2 dessertlepels geraspte Parmezaanse kaas 1 mespuntjes nootmuskaat Zout en peper 1 plak gekookte ham Zeef de bloem en het gist. Giet de eidooiers in een kuiltje in ... bekijk recept »
4 kalfsschenkels van 200 gram50 gram boter2 eetlepels olijfoliepeperzout en bloem2 deciliter droge witte wijn1 1/2 deciliter bouillon1/2 deciliter zure room2 preien1 ui6 gepelde tomaten (blik)1 teentje knoflook1 rode paprika1 groene paprikaschil van ... bekijk recept »
5 plakjes diepvries bladerdeegbloem voor bestrooien60g boter + voor invetten30g bloem250ml melk5 eieren(M)150g graskaas,2 eetlepels creme fraichezoutpeper2 theelepels komijnzaadnootmuskaat. Laat het bladerdeeg ontdooien. Bestrooi een werkblad met blo... bekijk recept »
VOOR HET DEEG: 220 gr bloem4 gr. zout6 gr. bakpoeder125 gr. koude boter. VOOR DE VULLING: 2-3 peren geschild in schijfjes1 el. honing1-2 tl. tijm200 gr. halfzachte geitenkaas verkruimeld2 grote eieren5 gr. zoutnootmuskaat,30 gr. bloem1 1/2 dl. slagro... bekijk recept »