1000 recepten met bloem
4 kippenborsten. bloem om de kip door te halen. 3 el boter of margarine. 2 el olie om in te bakken. zout en peper naar smaak. 4 el bloem. 1/2 tl kaneel. 400 ml kippenbouillon. 15 g gesmolten bakchocolade. 1 kleine gesnipperde ui. 3/4 kop fijngehakte ... bekijk recept »
500 g gemengde groenten: groene paprika aubergine shi-take champignons mini-maiskolfjes enz. Deeg:1 eierdooier 1,5 dl ijskoud water 100 g bloem Saus: 2 dl bouillon 1/2 dl sojasaus 1/2 dl droge witte wijn. Garnering: Rettich Hulpmiddelen Body{ backgr... bekijk recept »
2 maiskolven 3 teentjes knoflook 1 schijfje kentjoer van ? 1 cm 1 schijfje koenjit van ? 5 cm 100 g bloem 1 rode lombokzaadjes en zaadlijsten verwijderdfijngesneden 3 takjes selderiefijngesneden zout plantaardige olie om te frituren Hulpmiddelen Ber... bekijk recept »
450 g&primer. bloem 1 eetl. zout 85 gr. plantaardige vet Voorbereiding Zeef de bloem en zout in een kom en verkruimel het vet erdoor,voor kruimeldeeg. voeg ca. 200 ml. warm water toe en kneed een zacht en soepel deeg. kneed het deeg op een met bloe... bekijk recept »
3 eieren ,6 eetlepels zelfrijzend bakmeel ,5 eetlepels suiker ,2 zakjes vanille suiker ,2 blikjes rijstdesert. Hulpmiddelen Springvorm Hulpmiddelen - Springvorm Bereidingswijze Suikervanillesuikeren eierdooiers goed romig kloppen.Eiwitten stijfklopp... bekijk recept »
Voor 1 brood: 1 el. boter om mee in te vetten300 gr.bloemplus extra voor het bestuiven300 gr. volkorenmeel2 tl. bakpoeder,1 tl. zuiveringszout2 el. basterdsuiker,1 tl. zout1 ei losgeklopt,4,25 dl. yoghurt Zeef de bloem,het meel,het bakpoeder,beide zo... bekijk recept »
450 gr bloem 1 el zout 85 gr margarine Bereidingswijze Zeef bloek en zout in een kom. Kneed met je vingertoppen de margarine erdoor totdat er een soort broodkruimels ontstaan. Voeg 200 ml warm water toe. Kneed het geheel tot een zacht en soepel de... bekijk recept »
Voor de vulling: 6-7 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie - 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet mag) - 100 g gepelde garnalen - 200 g visfilet (kabeljauwschelvis) - 3 eetlepels gehakte amandelen - 1/2 thee... bekijk recept »
Voor de custard: 3 eieren 1/2 liter melk 3 eetlepels bloem en 3 eetlepels suiker. Voor het beslag: 1 ei en 1 a 2 eetlepels bloem. Snijd er repen van, haal deze door een losgeklopt ei en wat bloem en bak ze in hete olie. bekijk recept »
- 225 gr bloem en bloem om te bestuiven - 75 gr lichtbruine basterdsuiker - 200 gr zachte boter - ? dl zoete witte wijn - 2 el grof gemalen hazelnoten - poedersuiker om te bestuiven - 250 gr zacht fruit (zoals perzikabrikoosframboosaardbei en/of kiwi... bekijk recept »