Recepten met bloem

1000 recepten met bloem

Bloem

Bloem

Paasbrood Uit Duckstad

Voor het deeg: 500 gr tarwe bloem 1 pakje gedroogde gist 100 gr suiker 125 gr gesmolten afgekoelde boter beetje zout 200 ml lauwe melk 1 ei voor het bestrijken: 1 eigeel 1 el melk gehakte pistagenoten Zeef voor het deeg de bloem in de kom vermeng de ... bekijk recept »

Appelcake

6 appels (zuur of zoet)sap van 1.1/2 citroen4 eieren (gesplitst)150 g suiker140 g bloem2 el gesmolten boter of plantaardige olie1/2-1 tl kaneel (voor de bovenkant) Hulpmiddelen Springvorm van 23 cm Hulpmiddelen - Springvorm van 23 cm Voorbereiding V... bekijk recept »

Bagels

20 gr verse gist 3 eetlepels suiker 1/2 theelepel zout ? 800 gr bloem Bereidingswijze Gist en suiker oplossen in 450 ml handwarm water. ? 5 minuten laten staan. Bloem (beetje achterhouden) en zout mengenkuiltje in midden maken. Gistmengsel in kuiltje... bekijk recept »

Challah

2 x 7 gram gedroogde gist 1 1/4 dl warm water 6 koppen bloem 1 theelepel zout 1 eetlepel basterdsuiker 60 gram gesmolten boter 2 eieren 2 1/2 dl extra warm water 1 eierdooier 2 theelepels water sesamzaad Vet een bakplaat in met olie.Los het gist op i... bekijk recept »

Kiesjeliejs (Hamansoren)

400 g bloem 4 eieren 2 theelepels olie 1 theelepel zout 4 eetlepels water olie om te frituren Bereidingswijze De gezeefde bloem in een diepe kom doen. In het midden van de bloem een kuil maken. De eieren schuimig kloppen en de olie erdoor mengen. Eie... bekijk recept »

Pittige Kaasfondue

250 g oude kaas,1/4 l tomatensap1 verse rode peper,1 ui,2 el bloem,2 tenen knoflook,evt zout en peper naar smaak,beetje boter Fruit de ui,knoflook en de peper in een beetje boter.Voeg de bloem toe,bak de bloem mee totdat je een balletje deeg vormt va... bekijk recept »

Pittige Kaasfondue

250 g oude kaas,1/4 l tomatensap1 verse rode peper,1 ui,2 el bloem,2 tenen knoflook,evt zout en peper naar smaak,beetje boter Fruit de ui,knoflook en de peper in een beetje boter.Voeg de bloem toe,bak de bloem mee totdat je een balletje deeg vormt va... bekijk recept »

Brood

1 kg bloem 1 koffielepel zout per kg bloem 0,5 l lauw water 40 gr gist Bereidingswijze Deeg bereiden 10 minuten laten rusten Kneden in een keukenrobot ofzo 30 minuten wachten nogmaals kneden bolletjes vormen of groot brood of vormpjes 1 uur wachten... bekijk recept »

Gnocchi Met Gorgonzolasaus

500 g aardappels kruimig schoongeboend 1 eierdooier 100-125 g tarwebloem 125 ml slagroom 100 g gorgonzola (blauwaderkaas) verkruimeld 25 g rucolasla (zak a 75 g) Bereidingswijze Kook de aardappels in de schil gaar (dit zorgt voor een vollere smaak... bekijk recept »

Panettone De Piemonte

500 gr. Bloem5 eieren150 gr. Boter30 gr.gist2 eetl.rum,50 gr. Rozijnen100 gr. Geconfijte vruchtjes Voorbereiding Was en week de rozijnen. Bereidingswijze Zeef de bloem in een komvoeg 1 voor 1 de eieren toe en daarna de gesmoltenafgekoelde boteren de ... bekijk recept »

Pagina 51 van 100