1000 recepten met peterselie
Peterselie is bekend om zijn verfijnde, hartige smaak.600 g staartvisfilets (diepvries, Kelvin) 1 kg schorseneren 0.5 bosje platte peterselie 1 onbehandelde citroen 400 g tagliatelle 2 dl lichte room 1 dl visfond (bokaal) 4 eetl. olijfolie 2 eetl. bloem zwarte peper (molen, Topaz) 1. Voorbereidin... bekijk recept »
4 zalmfilets 2 bussels rapen 1 venkel 1/2 bosje platte peterselie 4 lente-uitjes 150 g verse geitenkaas 1 eetl hazelnootjes 1 eetl suiker 2 dl groentenbouillon 3 eerl olijfolie 2 eetl appelazijn 1 blaadje laurier peper en zout 1. Voorbereiding:... bekijk recept »
300 g kabeljauwhaasje 2 pastinaken 3 dl melk 5 cl citroensap 100 g g Solo 100 g kleine shii-takes 2 polderaardappelen 50 g platte peterselie 40 g hazelnoten 20 g broodkruim 1 dl olijfolie 2 teentjes knoflook 2 sjalotjes 10 cl witte wijnazijn1. BE... bekijk recept »
600 g snijbonen 1 kg aardappelen bouillonpoeder 1 middelgrote ui 2 teentjes knoflook 8 takjes verse peterselie paprikapoeder 4 dikke witvisfilets (totaalgewicht 400 g) 4 el Solo Vloeibaar 4 el kookroom1. Haal de snijbonen af en snijd ze fijn. ... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels 750 g hutspotgroenten 6 takjes peterselie 400 g (wit)visfilet of zalm 4 el Solo Vloeibaar 0.5 dl melk 75 g geraspte komijnekaas1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappels en snijd ze in vieren. Kook de aardappels... bekijk recept »
15 g peterselie 700 g voorgekookte krielaardappeltjes 4 el Solo Vloeibaar 300 g bleekselderijstengels 200 g waspeen 2 tomaten 4 zoetzure augurkjes 1 teentje knoflook 500 g (wit)visfilet of zalm 1. Verwarm de oven voor op 200°C.2. Hak de peterseli... bekijk recept »
20 gepelde scampi's 1 el Solo Marinade: 2 el sherry 1 chilipeper 2 teentjes knoflook platte peterselie olijfolie Voor de salsa: 2 bakjes kerstomaten 2 lente-uitjes 2 el limoensap 2 el platte peterselie 2 chilipepers 1. Verwijder het da... bekijk recept »
1 braadkip 1 kg aardappelen in stukken 6 wortelen 1 groene selder 2 preistengels 2 grofgesneden uien 1 laurierblad 1/2 bosje peterselie 3 takjes tijm 2 l kippenbouillon 1,5 dl room 4 eierdooiers peper zout1. Bind 3 takjes peterselie met de ... bekijk recept »
1 hele kip 1 kg vastkokende aardappelen 1 grote wortel 1 groene selder 1 prei 1 ui room peterselie 1 takje tijm 1 laurierblad nootmuskaat solo, bakken en braden bloem peper&zout (pezo)1. Maak eerst een roux door gelijke hoeveelheid gesmolte... bekijk recept »
12 kleine kruimige aardappels van ca. 75 g elk 400 g kipreepjes 1.5 el shoarmakruiden 600 g broccoli 4 el Solo Vloeibaar 15 g (klein bosje) peterselie 3 el zoetzure zilveruitjes ( wat vocht) 4 el crème fraîche 0.5 tl knoflookpoeder1. Verwarm de ov... bekijk recept »