663 recepten met tauge
Taugé is een uitgekiemde sojaboon, is bleekgeel tot roodbruin, tegenwoordig zijn er vele soorten kiemgroenten, deze worden veel gebruikt als decoratie bij gerechten en zijn allen eetbaar. Echter snel aan bederf onderhevig, dus vers eten. Taugé is rijk aan plantaardig eiwit en combineert goed met vele groenten. Taugé goed wassen en laten uitlekken + lees meer500gr. gemengde groenten(kool,tauge,sperciebonen,andijvie,bloemkool enz.) halve komkommer,1 tomaat,halve bl. tahoe2 hardgekookte eieren,kroepoek,2 eetl. peterselie,zout,suiker,azijn,olie. Voor de saus:halve pot pindakaas1tl.trassie,1 ui,2 tenen knofl... bekijk recept »
400 gr eiermie 200 gr spekreepjes (kleiner snijden)4 visballetjes + 4 garnalenballetjes (kleiner snijden)175 gr garnalen (eventueel kleiner snijden)4 eieren 3 volle theelepels knoflookpasta (of 3 tot 4 gesneden knoflookteentjes) 175 gr peultjes 175 g... bekijk recept »
400 gr eiermie 200 gr spekreepjes (kleiner snijden)4 visballetjes + 4 garnalenballetjes (kleiner snijden)175 gr garnalen (eventueel kleiner snijden)4 eieren 3 volle theelepels knoflookpasta (of 3 tot 4 gesneden knoflookteentjes) 175 gr peultjes 175 g... bekijk recept »
Voor de flensjes: 8 eetlepels bloem 6 eieren 800 ml water snuifje zout 2 eetlepel koenjit olie water voor de vulling: 375 gr kipfilet 8 gamba?s 2 stronkjes pak-soy 1 kleine chinese kool 2 kleine prei 2 stengels bosui 3 rode pepers 1 rode ui 5 teentje... bekijk recept »
2 teentjes knoflook.stukje verse gemberwordtel van 1 cm.3 eetlepels geconcentreerde vloeibare runderbouillon.1/2 kaneelstokje.100 mihoen.200 gram rosbief (laat het wat dikker snijden).4 bosuitjes.3 eetlepels grofgehakte koriander.100 gram tauge.1 a 2... bekijk recept »
-500 gram hamlappen of magere varkenslappen -2 eetl. zonnebloemolie -1 klein blikje tomatenpuree -1 eetl. ketjap manis -1 theel. gemberpoeder -mespuntje knoflookpoeder of 1 geperst teentje knoflook -1 klein potje atjar tjampoer (chinees zoetzuur) -1 ... bekijk recept »
Bouillon:Water (naar eigen inzicht)visfond (AH2 maal)Bouillonblokje (2-3)Knoflookteentjes (5-6) Groenten:prei (3 in bouillon3 in reepjes)ui (4 in bouillon)peen/wortel (3 in bouillon)tauge (redelijk veel)paksoi (twee maal) Rest:peperkorrels (niet pers... bekijk recept »
5 eetlepels ketjap asin 2 eetlepels gembersiroop (Royal Mail) 1 teentje knoflook 250 gram varkenshaas 4 plakjes roomboter bladerdeeg 2 eetlepels sesamolie (Royal mail) 3 eetlepels sesamzaad 3 eetlepels zonnebloem olie 250 gram wortelen 3 bos... bekijk recept »
- 1 pakje rooktofu - 2 eetlepels olijfolie - 1 eetlepel appelazijn - theelepel knoflookpoeder - eetlepel gemberpoeder - beetje gedroogde pepertjes uit de molen - Blikje tomatenpuree - eetlepel gemberpoeder - theelepel knoflookpoeder - theele... bekijk recept »
Deeg: 1,5 kop bloem6,25 dl. water 2 eieren3 el oliezout en peper Vulling: 1 el. olie 3 cm. verse gember1 grote wortel1 stengel bleekselderij150 gr. verse Noorse garnalen1 kop tauge0,25 kop komkommer2 el. sherry1 el. sojasaus2 tl. sesamolie2 tl. maize... bekijk recept »