663 recepten met tauge
Taugé is een uitgekiemde sojaboon, is bleekgeel tot roodbruin, tegenwoordig zijn er vele soorten kiemgroenten, deze worden veel gebruikt als decoratie bij gerechten en zijn allen eetbaar. Echter snel aan bederf onderhevig, dus vers eten. Taugé is rijk aan plantaardig eiwit en combineert goed met vele groenten. Taugé goed wassen en laten uitlekken + lees meer200 gm gekookte kip 200 gm gepelde garnalen 250 gm tauge 500 gm heel fijngesneden kool 4 eetlepels kleingesneden selderij 2 eetlepels olie 2 eetlepels sherry eventueel bouillon 8 sneden volkorenbrood 8 eetlepels ketjap 2 eetlepels geraspte kokos 25 ... bekijk recept »
1 small chinese kool 50 gm tauge 2 lente-uitjes of 1 sjalotje 1 small blikje lychees of 150 gr verse lyc; hees 50 gm gepelde garnalen 2 eetlepel(s) olie 2 eetlepel(s) wijnazijn 1 eetlepel(s) ketjap manis 1 zout, peper 1 ms suiker Snijd de kool in gro... bekijk recept »
1 ui fijngesneden 2 eetlepel(s) zonnebloemolie 100 gm shii-take paddestoelen 1 pakje conimex mix voorchinese mie 65 gm chinese mie (conimex) 1 paksoi in repen, groen enwit gesc; heiden 100 gm tauge 2 eetlepel(s) gefruite uitjes Bak de ui in een ruime... bekijk recept »
50 g chinese kool 50 g broccoli 50 g prei 50 g tauge 1 paksoi 1/2 rode paprika 1 rode lombok 5 sjalotjes 3 teentjes knoflook 1 groentebouillonblokje 1 eetlepel sojasaus+flink wat zout (ketjap asin) Snijd de chinese kool en de paksoi in stukken van c... bekijk recept »
500 gram rosbief 200 gram tauge 250 gram shii take paddestoelen 100 gram kastanje champignons 100 gram oesterzwammen 250 gram sperziebonen 200 gram gehakte tofu 2 lente uitjes scheutje witte wijn kruiden zwarte peper, zout, 5-kruidenpoeder, wasabi po... bekijk recept »
300 gram hamlappen, in kleine stukjes 250 gram champignons, in plakjes 200 gram tauge 100 gram sperziebonen, gebroken 4 theelepels tomatenpuree 3 teentjes knoflook, in niet al te dunne plakjes 2 grote uien, in middelgrote stukken 2 groene lomboks, in... bekijk recept »
300 gram tauge 6 sjalotten in heel dunne ringen 4 el koriander 200 gram biefstuk in dunne reepjes Voor de bouillon 1 1/4 liter runderbouillon 100 gram verse gemberwortel, in stukken 1 kaneelstokje Een halve tl korianderzaadjes 2 steranijs druppel zoe... bekijk recept »
1 witte kool, fijngesneden 2 ons peultjes 1 flinke prei 4 ons tauge Uienvlokken 2 teentjes knoflook, geperst Peper, zout Voor de flensjes 400gram gebuild tarwemeel 1100 ml magere melk 4 eiwitten snufje zout Stoom de groenten zo lang dat deze knapper... bekijk recept »
300 gram Kipfilet, in stukken gesneden 1 grote gesneden Ui 3 teentjes knoflook 1 theelepel trassie 4 eetlepels Olie 1/2 tablet kippenbouillon 2 theelepels ketoembar 1 theelepel djahe 1 theelepel koenjit 2 schijven laoaswortel 2 dun gesneden rode l... bekijk recept »
1 el kleefrijst 1 el arachideolie 1 stengel citroengrasfijngesneden 4 kleine rode chilipepersin ringen 2 teentjes knoflookfijngehakt 1 el gemberwortelgeraspt 450 g mager rundergehakt (lams- of varkensgehakt kan ook) sap van 1 citroen of limoen ... bekijk recept »