Recepten met paksoi

563 recepten met paksoi

Paksoi

Paksoi Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer

Baby-paksoi met wokpaddenstoelen & biefstuk in zwartebonensaus

320 g baby-paksoi's 3 bosuitjes 200 g Aziatische paddenstoelen om te wokken 3 el arachideolie 300 g biefstukken (op kamertemperatuur) 1 tl Chinees vijfkruidenpoeder 2 el zwartebonen-knoflooksaus 3 el kraanwater 1 el suiker1. Snij... bekijk recept »

Paksoi met gember en chilipeper

1 struik paksoi 2 el roerbakolie 1 ui (gesnipperd) 1 el verse gember (fijngehakt) gemalen chilipeper (molentje)1. Snijd de paksoi in grove stukken, was ze en droog ze in de slacentrifuge. 2. Verhit de olie in een wok en roerbak... bekijk recept »

Knapperige paksoi met spek

2 el wokolie 1 ui 100 g champignons 50 g gerookte spekreepjes 450 g paksoi 1 tomaat 1 el citroensap 1 snufje zout 1 snufje peper1. Verhit de olie in een wok. Bak de uiringen, de champignons en de spekreepjes ca. 3 min. al omscheppend op hoog ... bekijk recept »

Ramen met zachtgekookt ei, varkensreepjes en paksoi

350 g varkensreepjes 'Beter voor iedereen' 4 eieren 100 g noedels 2 paksoikolen 125 g minimaïs 150 g sojascheuten (bio) 5,7 dl rundsfond 2 verse rode pepers 1 groot stuk gember 1 sjalot 2 takjes citroengras 1 teentje knoflook 1 pot verse koriander 2 ... bekijk recept »

Oosterse tonijn

2 pakken tonijnsteaks (diepvries a 250 g) 2 struiken paksoi (groenteafdeling) 1 pak Chinese (mie (250 g)) 2 tenen knoflook 1 rode peper 2 eetlepels zonnebloemolie 1/2 flesje wok essentials ketjap-sesam (a 240 ml)1. Ton... bekijk recept »

Gehakt met mihoen

3 el sojasaus 2 el zoete chilisaus 2 tl maizena 450 g mager (rundergehakt) 250 g mihoen 3 el zonnebloemolie 1 rode peper (in reepjes) 6 bosuitjes (in stukjes) 250 ml kippenbouillon (van tablet)1. Roer in een kom de... bekijk recept »

Rijst met paksoi en gehakt

1 pak rijst (250 g) 2 struiken paksoi 4 teentjes knoflook 1 bakje rijstolie & kruiden (100 g) 400 g rundergehakt1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen paksoi wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Knoflook pellen en... bekijk recept »

Tofuspiesjes en geroosterde paksoi

½ rode peper 2 tenen knoflook 2 tl gember (op oliebasis (potje 135 g)) 4 el sojasaus 1 el vloeibare honing 375 g tofu (naturel) 300 g pandanrijst 1 struik paksoi1. Steek de barbecue aan. Snijd het steeltje van de rode pep... bekijk recept »

Paksoipakketjes

300 g reuzengarnalen ((zak 500 g, diepvries), ontdooid) 300 g gehakt (half-om-half) 2 cm verse gember (geschild) 1 rode peper (in dunne reepjes) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringen) 1 ei (losgeklopt) 1 teen k... bekijk recept »

Gebakken rijst met kipfilet en satésaus

1 zakje verse selderie (50 g) 1 paksoi 1 ui 4 tenen knoflook 4 eetlepels zonnebloemolie 300 g kipfilet 1 zakje peen julienne (150 g) 1 pak rijst (1 minuut (2x 250 g)) satésaus kant-en-klaar1. Selderie grof hakken. Pakso... bekijk recept »

Pagina 8 van 57