563 recepten met paksoi
Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer320 g baby-paksoi's 3 bosuitjes 200 g Aziatische paddenstoelen om te wokken 3 el arachideolie 300 g biefstukken (op kamertemperatuur) 1 tl Chinees vijfkruidenpoeder 2 el zwartebonen-knoflooksaus 3 el kraanwater 1 el suiker1. Snij... bekijk recept »
1 struik paksoi 2 el roerbakolie 1 ui (gesnipperd) 1 el verse gember (fijngehakt) gemalen chilipeper (molentje)1. Snijd de paksoi in grove stukken, was ze en droog ze in de slacentrifuge. 2. Verhit de olie in een wok en roerbak... bekijk recept »
2 el wokolie 1 ui 100 g champignons 50 g gerookte spekreepjes 450 g paksoi 1 tomaat 1 el citroensap 1 snufje zout 1 snufje peper1. Verhit de olie in een wok. Bak de uiringen, de champignons en de spekreepjes ca. 3 min. al omscheppend op hoog ... bekijk recept »
350 g varkensreepjes 'Beter voor iedereen' 4 eieren 100 g noedels 2 paksoikolen 125 g minimaïs 150 g sojascheuten (bio) 5,7 dl rundsfond 2 verse rode pepers 1 groot stuk gember 1 sjalot 2 takjes citroengras 1 teentje knoflook 1 pot verse koriander 2 ... bekijk recept »
2 pakken tonijnsteaks (diepvries a 250 g) 2 struiken paksoi (groenteafdeling) 1 pak Chinese (mie (250 g)) 2 tenen knoflook 1 rode peper 2 eetlepels zonnebloemolie 1/2 flesje wok essentials ketjap-sesam (a 240 ml)1. Ton... bekijk recept »
3 el sojasaus 2 el zoete chilisaus 2 tl maizena 450 g mager (rundergehakt) 250 g mihoen 3 el zonnebloemolie 1 rode peper (in reepjes) 6 bosuitjes (in stukjes) 250 ml kippenbouillon (van tablet)1. Roer in een kom de... bekijk recept »
1 pak rijst (250 g) 2 struiken paksoi 4 teentjes knoflook 1 bakje rijstolie & kruiden (100 g) 400 g rundergehakt1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen paksoi wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Knoflook pellen en... bekijk recept »
½ rode peper 2 tenen knoflook 2 tl gember (op oliebasis (potje 135 g)) 4 el sojasaus 1 el vloeibare honing 375 g tofu (naturel) 300 g pandanrijst 1 struik paksoi1. Steek de barbecue aan. Snijd het steeltje van de rode pep... bekijk recept »
300 g reuzengarnalen ((zak 500 g, diepvries), ontdooid) 300 g gehakt (half-om-half) 2 cm verse gember (geschild) 1 rode peper (in dunne reepjes) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringen) 1 ei (losgeklopt) 1 teen k... bekijk recept »
1 zakje verse selderie (50 g) 1 paksoi 1 ui 4 tenen knoflook 4 eetlepels zonnebloemolie 300 g kipfilet 1 zakje peen julienne (150 g) 1 pak rijst (1 minuut (2x 250 g)) satésaus kant-en-klaar1. Selderie grof hakken. Pakso... bekijk recept »