563 recepten met paksoi
Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer750 g paksoi 2 tenen knoflook 2 cm verse gemberwortel 1 el olijfolie 100 ml groentebouillon (van tablet) 1 tl maizena 1 el kraanwater ½ el sesamolie1. Was de paksoi en snijd de bladeren en stelen in plakjes van 2 cm. Houd het ... bekijk recept »
3 struikjes Shanghai paksoi 1 limoen 2 cm verse gemberwortel 3 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chiliaroma 2 eetlepels Japanse sojasaus 50 g gezouten cashewnoten1. Struikjes Shanghai paksoi in ruim water wassen en goed uitsl... bekijk recept »
750 g tofu 2 stengels sereh 4 cm verse gember 2 tenen knoflook 6 el arachideolie 2 rode pepers 150 ml sojasaus 280 g meergranenrijst 2 paksoi 2 bosuitjes1. Laat de tofu uitlekken. Leg een schone theedoek op een bord. Leg de tofu hie... bekijk recept »
300 g pandanrijst 400 g kabeljauwfilet (diepvries, ontdooid) 70 g yellow curry paste 1 ei 2 el maizena 6 el arachideolie 1 paksoi 4 el chilisaus1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat tot gebruik ... bekijk recept »
1 paksoi (groente) 3 el olijfolie 500 g runderreepjes (schaaltje à 250 g, natural) 25 g fajita seasoning mix (zakje) 50 ml kraanwater 400 g chilibonen (blikje) 2 avocado's 1 pak bloemtortilla (pak à 360 g) 225... bekijk recept »
1 struik paksoi 300 g pangasiusfilets 1 rode ui 200 ml kokosmelk 250 g eiernoedels 2 el sojasaus 2 el olie1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de paksoi in reepjes. Snipper de ui en verdeel de vis in stukken (per persoon 1 stuk). Houd... bekijk recept »
300 g rijst 1 el olie 1 ui 1 struik paksoi 1 pot roerbaksaus kerrie 375 g pangasiusfilet 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking gaar. 2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en de paksoi 2-3 ... bekijk recept »
1 pak nasi/bami groentemix (500 g) 3 tenen knoflook 1 schaal magere varkenslapjes (ca. 520 g) 4 eetlepels olie (plantaardig) 1 eetlepel gemberpoeder (djahé) 100 ml zoete ketjap 300 g mienestjes (pak a 500 g) 1 struik... bekijk recept »
300 g reuzengarnalen ((zak 500 g, diepvries), ontdooid) 1 rode peper 2 tenen knoflook 1 struik paksoi 1 el rijstolie (fles 500 ml) 1 el vissaus (flesje 250 ml) 2 el ketjap manis (flesje 250 ml)1. Pel de garnalen en ver... bekijk recept »
4 cm verse gember 1.2 liter kraanwater 1 pak roerbaknoedels sweet chili (Maggi) 1 paksoi 50 g knapperige dry roast pinda's 7½ g koriander 300 g gerookte kipreepjes1. Snijd de gember in plakjes en doe deze met het water en de kru... bekijk recept »