358 recepten met cantharellen
1 preiwit2 lente-uien2 uien150 g boschampignons (cantharellen, hoorn des overvloeds, hannenkammen, oesterzwammen)500 g kastanjes2 l kippenbouillon2 el olijfoliefijn zeezoutfleur de selzwarte peper1. Kook de kastanjes, snipper de ui en het preiwi... bekijk recept »
600 gram gemengde paddenstoelen (champignons, shiitakes, portobello’s, cantharellen), schoongeveegd4 eetlepels olijfolie2 sjalotjes, gesnipperd2 teentjes knoflook, geperst1 liter groentebouillon1 eetlepel grof gehakte peterselie250 milliliter c... bekijk recept »
400 g gemengde bospaddenstoelen (cantharellen, kastanjechampignons,oesterzwammen etc.)2 eetl. citroensap50 g gepelde walnoten400 g spaghetti8 eetl. olijfolie2 teentjes knoflook, in plakjes1 rode peper, zonder zaadjes, in ringetjeszout en versgemalen ... bekijk recept »
Solo Vloeibaar 200 g champignons de Paris 300 g Cantharellen (eierzwammen) 1 teentje look 1 sjalot 350 g penne peper en zout 1 takje verse tijm 1 bussel peterselie geraspte parmezaan1. Snij de champignons in stukken en bak ze aan in wat Solo V... bekijk recept »
4 fazantefiletsboterzout en peper200 ml fazante- of kippefond300g eekhoorntjesbrood of cantharellen2 eetl olijfolie1 teentje knoflook. Voor de saus: 200 ml fazantefond1 groot bekertje creme fraicheeventueel wat truffelnat. Verder: 150 g ganzeleverin ... bekijk recept »
250 g cantharellen( of grotchampignons e.d.) 2 sjalotjes 1 knoflookteentje,geperst 1 el. olijfolie Zout Zwarte peper,vers gemalen 1 tl. verse tijm of andere verse tuin kruiden 100 g kalfsvlees 100 g slagroom. De paddestoelen schoonwrijven en grof sni... bekijk recept »
750 gr everzwijnfilet 5 dl kalfsfond 1 st sjalotje 1 wit van prei 1 st wortel 1 teentje look en 1 takje rozemarijn en 2 takjes tijm 200 gr oesterzwammen 200 gr eekhoorntjesbrood 200 cantharellen 200 gr hoorn des overvloeds 1 dl kalfsjus 2 st sjalotte... bekijk recept »
500 g gemengde paddestoelen (bijvoorbeeld eekhoorntjesbrood en cantharellenmaar andere paddestoelen kunnen ook)2 el bloem50 g boter1 gesnipperde ui6 peperbolletjes1 el fijngehakte dille250 g zure roomzout Snijd de schoongemaakte en gewassen paddestoe... bekijk recept »
1 kg contrefilet, met bot 20 g kleine uitjes 20 g gesmoorde cantharellen 20 g worteltjes 20 g knolselderij 20 g pompoen 20 bloemkoolroosjes Azijn Olie Peper Zout Voor het garnituur 3 artisjokkenbodems 25 g drooggekookte rijst 5 g gewelde krenten 10 g... bekijk recept »
100 g shii-take-paddestoelen100 g cantharellen100 g oesterzwammen3 bosuitjes in ringetjes gesneden25 g boter? dl port6 el cranberrycompote (uit potje)3 el creme fraichezout ,peper Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in stukjes. Verhit de boter in... bekijk recept »