212 recepten met bospeen
1 sjalot 3 el wittewijnazijn 1 bos bospeen 1 bos radijs 6 el olijfolie extra vierge 3 el peterselie 1 snufje zout 1 snufje peper 75 g rucola 1 afsluitbare kom of trommel1. Roer in een kommetje de sjalot door de wittewijnazijn en marineer 5 m... bekijk recept »
1 sjalot 400 g kalfsgehakt 1 ei 1 tl komijnpoeder 3 el paneermeel olijfolie om in te bakken 1 el boter Platte gehaktbalPel en snipper de sjalot.Meng het gehakt met de sjalot, het ei, komijnpoeder, paneermeel en een be... bekijk recept »
1 rode paprika 3 el olijfolie 1 citroen (schoongeboend) 4 kwarteleieren 200 g tuinerwten (diepvries) 60 g basilicum 10 el extra vierge olijfolie 16 gele/oranje cherrytomaten 60 g haricots verts 2 bospeentjes 1 kleine rod... bekijk recept »
2 uien 5 teentjes knoflook 50 ml olijfolie 4 kippenbouten 2 el kurkuma 1 el kaneel 1 el komijnzaad 1 el komijnpoeder 2 vleestomaten 300 g bospeen 1 courgette 1 bosje peterselie 1 M... bekijk recept »
400 g bospeen 1 bak Amerikaanse coleslaw (450 g) 1 pak petit pains (bruin, afbakpistolets) 8 bladen ijsbergsla 2 eetlepels vloeibare margarine 1 schaal kalkoenworstjes (340 g) 2 eetlepels mayonaise1. Oven op 220 °C voorverw... bekijk recept »
1 bos bospeen 20 g boter 1 theelepel vloeibare honing 2 cm verse gemberwortel (geschild en geraspt) 1 eetlepel sesamzaad (geroosterd)1. Breng een grote pan met water aan de kook. Schrap de peentjes en snijd ze in stukken van vier ce... bekijk recept »
1 bosje bospeen 2 perziken 4 takjes tijm 2 takjes rozemarijn olijfolie om in te bakken 1 sinaasappel 200 g zachte geitenkaas Zomerzoete bospeen met perzikVerwarm de oven voor op 180 ºC.Rasp de schil van de sinaasappel... bekijk recept »
3 el olijfolie extra vierge 2 venkelknollen 1 bos bospeen geraspt aardappelen vastkokend, geschild 250 ml slagroom 2 citroenen schoongeboend zwarte peper 4 zalmfilets a 125 gram verse dilleVerwarm de oven voor tot 200°C. Vet de ovenschaal in met ... bekijk recept »
200 ml droge witte wijn 3 el medium dry sherry 1 sjalot (fijngehakt) 3 el crème fraîche 100 g boter 4 stukken zalmfilet (van 125-150 g) 1 el zonnebloemolie1. Breng in een pannetje de wijn met de sherry en de sjalot aan de kook. ... bekijk recept »
1 el raapzaadolie 1 grote ui, grof gesnipperd 1 prei, in stukjes 2 tenen knoflook, geplet 1 tl gemalen koriander (ketoembar) 1 tl komijn 500 g bospeen, in stukjes 1,5 l kippenbouillon 2 tl rozenharissa, plus extra (optioneel) 100 g feta, ve... bekijk recept »