383 recepten met bladselderij
12 langoustines (rauw) vloeibare margarine 4 sjalotjes 4 takjes bladselderij 1 gedroogd chilipepertje 2 glazen witte wijn 4 takjes platte peterselie Voor de risotto: 300 g risottorijst 1 liter bouillon van 2 Knorr Bouillonketeltje Kip 1 kleine ... bekijk recept »
1 kleine verse kreeft, ca. 400 gram 3/4 liter visbouillon 1 dl. droge witte wijn 1 1/2 eetlepel (zonnebloemolie) 1 eetl. grof gesnipperde ui 1 eetl. grof gehakte bladselderij 1 eetl. grof gehakte peterseliestelen 6 tomaten, ontveld, vruchtvlees in st... bekijk recept »
170 g gedroogde witte bonen 1/2 bosje peterselie 2 takjes tijm 2 laurierblaadjes 6 sjalotten 2 teentjes knoflook 300 g tomaten 150 g bacon in dikke plakken 500 g hamlappen 1 el olijfolie 1 1/2 l kippenbouillon peper zout 1 el fijngesneden bladselderi... bekijk recept »
400 gram kleine (gesloten) champignons. 1 dl droge witte wijn. 1 eetlepel limoen of citroensap. 3 eetelepels olijfolie. 2 teentjes knoflook. zout. peper uit de molen. 1 kruidenboeketje. ( 4 takjes peterselie 2 takjes bladselderij 2 takjes tijm en 1 l... bekijk recept »
1 kleine verse kreeftca. 400 gram 3/4 liter visbouillon 1 dl. droge witte wijn 1 1/2 eetlepel (zonnebloemolie) 1 eetl. grof gesnipperde ui 1 eetl. grof gehakte bladselderij 1 eetl. grof gehakte peterseliestelen 6 tomatenontveldvruchtvlees in stukken ... bekijk recept »
1 kleine verse kreeftca. 400 gram 3/4 liter visbouillon 1 dl. droge witte wijn 1 1/2 eetlepel (zonnebloemolie) 1 eetl. grof gesnipperde ui 1 eetl. grof gehakte bladselderij 1 eetl. grofgehakte peterseliestelen 6 tomatenontveldvruchtvlees in stukken g... bekijk recept »
1 HAAS ZOUT PEPER 1 UI 1 STUKJE PREI 1 EETLEPEL BLADSELDERIJ 1 THEELEPEL GEDROOGDE TIJM 250 GRAM CHAMPIGNONS 5 DL RODE WIJN 2 EETLEPELS BLOEM 2 DL GEZEEFDE TOMATEN 3 EELEPELS OLIJFOLIE 60 GRAM BOTER 2 LAURIERBLAADJES 2 EETLEPELS BIESLOOK 8 SNEETJES W... bekijk recept »
170 gram gedroogde witte bonen - 1/2 bosje peterselie - 2 takjes tijm - 2 laurierblaadjes - 6 sjalotten - 2 teentjes knoflook - 300 gram tomaten - 150 gram bacon in dikke plakken - 500 gram hamlappen - 1 eetlepel olijfolie - 1 1/2 liter kippenbouillo... bekijk recept »
200 gram dunne kalfslappenin smalle repen gesneden 1 dl (kalf)vleesfonduit potje 1 kruidenboeketje (3 takjes bladpeterselie1 takje verse tijm1 takje bladselderij1 klein laurierblad1 stukje foelie) 30 gram boter 25 gram bloemgezeefd 1 dl kookroom zout... bekijk recept »
4 tamme eendeborst filets (+/- 180 gr.)3 dl jus d'orangezestes van sinaasappeljus de veau 1dl (basis saus)16 asperges jus de veau Het maken van glace of jus de veau is niet moeilijk, maar kost wel nogal wat tijd. Maak daarom ruime hoeveelheden en vri... bekijk recept »