383 recepten met bladselderij
1.5 kg rijpe tomaten1 middelgrote ui1 teen knoflook1 dunne preistuk winterpeen van 5cm2 blikjes tomatenpuree1 takje bladselderij1 blaadje laurier2 blaadjes verse korianderwat verse rozemarijnwat verse tijmverse basilicumsnufje saffraanvers gemalen pe... bekijk recept »
60 ml olie 1 tl fijngehakte gemberwortel 1 middelgrote uigesnipperd 1 stengel bleekselderijfijngehakt 2 gedroogde shii-take 100 g verse gepelde garnalen of varkens- of kippenvlees in reepjes 100 g Chinees gegrils varkensvleesin blokjes 1 Chinese wors... bekijk recept »
350 gram witte rijst 200 gram kipfilet 1 ui 1 teen knoflook 150 gram peultjes 1 rode paprika 1 prei 1,5 el olie 0,5 el cajunkruiden 150 gram gepelde Noorse garnalen 4 el grof gehakte bladselderij tabasco Kook de rijst gaar met wat zout vol... bekijk recept »
250 g Gyrosvlees (gekruid) ? 100 g olijven (gemengdezonder pit) ? 2 vleestomaten ? 1 courgette ? 125 milliliter yoghurt (Bulgaarse) ? 1 eetlepel bladselderij (gehakt) ? 3 eetlepels olijfolie ? 2 eetlepels tomatenpuree ? 375 g aardappelschijfjes (voor... bekijk recept »
1 citroen rasp 15 gr peterselie 2 teen knoflook 1. Met slechts drie ingrediënten geef je elk gerecht een bom van smaak.2. Gremolata is simpelweg een mengsel van citroenrasp, peterselie en knoflook. Om het geheel iets smeuïger te maken wordt vaak ol... bekijk recept »
̊ 500 g gekookte mosselen̊ zout̊ peper̊ ? 2? el bloemgezeefd̊ 1 tl milde paprikapoeder̊ 40 g boter̊ 2 el zonnebloemolie̊ 2 uiengesnipperd̊ 2 knoflookteentjesragfijn gehakt̊ 1? el bladselderijfijngehakt̊ 3 e... bekijk recept »
4 varkenshaasjes van elk ca. 130 g 10 g rapen 10 g knolselderij 30 g broccoli 60 gr bloemkool 10 g gedroogde tomaten, fijngesneden 25 gr fijngehakte bladselderij 20 g pickles 40 gr pickles voor de saus 10 gr wasabi 20 cl vloeibare room 20 gr ka... bekijk recept »
500gr. rosbief, 75gr. boter, 4 plakjes ontbijtspek, 6 stengels bladselderij, 1 glas rode wijn, 1 theel. gedr. marjolein, 1/4 ltr. runderbouillon, 4 tomaten uit blik, 1 ui, 6 worteltjes, 1 laurierblad, peper&zout. Verhit 60gr. boter in een braadpan en... bekijk recept »
1 zak mosselen1 preikwart bosje bladselderijhalf bosje peterselie2 hele tenen knoflooktakje verse tijm125 gr. boter1 dl witte wijnzoutvers gemalen zwarte peper25 gr bloem2 el oud broodkruim Was de mosselen goed schoon onder ruim stromend water. verwi... bekijk recept »
1 dikke plak (ca. 100 gram) pekelvlees 2 dikke plakken (ca. 200 gram) gekookte ham 1 varkens(ham)lap (ca.200 gram) zout zwarte peper uit de molen geraspte nootmuskaat of fijngemalen foelie 3 eetl. (zonnebloem)olie 2 middelgrote uienin smalle r... bekijk recept »