132 recepten met parelhoen
1 parelhoen van 1,5 kg3 el olijfolie4 takjes rozemarijn9 tenen knoflook2 dikke sneden spek1 glas witte wijn zout, zwarte peper Voor de aardpeerpuree: 50 g hazelnoten enkele voor de afwerking400 g bloemige aardappelen400 g aardpeer1 teen knoflook75 m... bekijk recept »
600 g parelhoen fine champagne met appel en kastanjes2 gekookte appelen bosbessen met wijn200 g aardappelpuree met knolselder peterselie, gehakt1 zakje granaatappelpitten50 g parmezaan, geraspt zwarte peper1. Verwarm de parelhoen, de appelen, de bosb... bekijk recept »
400 gram parelhoenfilet50 gram blanke amandelen2 eetlepel sherry2 teentje teentjes knoflook, gepeld25 gram pure chocolademespuntje cayennepeper1 bosje peterselie4 eetlepel olijfolie4 sjalotjes of 1 ui, gesnipperd400 gram tomaten, ontveld, zonder zaad... bekijk recept »
2 parelhoenfilets Solo Vloeibaar 200 g cappellini 100 g comtékaas 4 fijne plakjes droge worst of coppa (Italiaanse vleeswaar van varken) 2 preistengels 6 takjes oregano zwarte peper van de molen zeezout vers geraspte nootmuskaat 5 dl melk 1 knofl... bekijk recept »
bieslook en sesamzaad voor de afwerking zout 1 koffielepel suiker 2.5 koffielepels Maïzena 0.5 eetlepel ketchup 2 eetlepels droge sherry 300 g parelhoen filets 6 eetlepels Solo 2.5 dl gevogelte-bouillon 1 eetlepel hoisinsaus 0.5 koffielepel sambal p... bekijk recept »
3 parelhoenen Solo 3 durondeau peren 1 dl cognac 2 dl light room een beetje suiker Provençaalse kruiden 4 dl bruine gevogeltefond 450 g gehakte spinazie muskaatnoot 6 jonge aardappelen Bertolli extra vergine1. Kruid de parelhoenen, bak ze en ver... bekijk recept »
4 filets van parelhoen 2 sjalotjes 25 cl champagne brut 500 gr gesneden champignons 100 gr boter peper en zout amandelbolletjes1. De filets aanbraden in een diepe pan, de gesnipperde sjalotjes bijvoegen plus de helft van de champagne en gaar laten ... bekijk recept »
3 parelhoenen 50 g Solo 100 g lindebloesem 20 cl sherry 1 dl droge witte wijn 2 sjalotten 3 wortels 1 teentje look 1 kruidentuiltje peper en zout 1 dl verse room enkele roze peperbollen 200 g ontpitte pruimen 250 g gedroogde abrikozen 150 g g... bekijk recept »
4 parelhoentjes 1/2 liter bruine jus 1 glas droge witte wijn 1 el honing 2 blikken gepelde witte druiven 2 dl room 1 glas porto solo, bakken en braden maïzena peper&zout (pezo)1. Oven voorverwarmen op 200°.2. Parelhoentjes kruiden met pezo.3. Bak d... bekijk recept »
4 parelhoen filets 4 stronken witloof 1 sjalotje 1 bakje boschampignons 25 cl kalfsfond 25 cl room 1 soeplepel bloem solo en olijfolie scheutje cognac 12 kerstomaatjes peper & zout (pezo) 1 bakje blokjes gerookt spek (facultatief) 1. De filets aan... bekijk recept »