1000 recepten met citroen
2 knollen venkel 1 flinke eetlepel gedroogde oregano 4 moten zwaardvis 1 citroen 150 gr ontpitte zwarte olijven 1 glas droge witte wijn 1 dikke ui 2 teentjes look 1 liter passata van goede kwaliteit 1 vers rood pepertje 8 middelgrote vastkoke... bekijk recept »
50 g grofgeraspte oude kaas 1 citroen 3 el Solo Vloeibaar 3 el poedersuiker 75 g gemengde sla 200 g dungesneden gerookte heilbot 4 el Amora Honing-Mosterd vinaigrette 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Strooi 12 bergjes geraspte kaas op ruime afst... bekijk recept »
1 kg vastkokende aardappels 0.5 citroen 3 lente-uitjes 100 g druiven zonder pit 4 scholfilets 4 el Solo Vloeibaar 600 g doperwtjes (diepvries)1. Schil de aardappels en snijd ze in vieren. Kook de aardappels in water in ca. 20 minuten gaar. Giet ... bekijk recept »
4 kippenbouten 1/2 witte kool 250 gr yoghurt 1 bio-citroen olijfolie sprietjes bieslook 1 takje rozemarijn 1 el kerriepoeder peper&zout (pezo)1. Snijd met een mandoline de witte kool in flinterdunne reepjes. 2. Doe ze in een kom en strooi er f... bekijk recept »
1 kg kleine aardappels 1 citroen 1 teentje knoflook 1 bosje verse gemengde Italiaanse tuinkruiden 4 el Solo Vloeibaar 1 hele kip 600 g gemengde grof gesneden groenten1. Verwarm de oven voor op 180°C.2. Boen de aardappeltjes onder stromend water ... bekijk recept »
zie bij de 3 recepten1. DILLESAUS 2oo ml yoghurt (halfvolle) 50 ml kook room , peper en zout uit de molen, 100 gr verse dille en 50 gr koriander, 1 teen knoflook, 1 tl gedroogde oregano, en 1 tl gedroogde peterselie, een kneepje citroensap, 1à 2 el e... bekijk recept »
600 gram kabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid1 citroen100 gram magere gerookte spekblokjes2 eetlepel arachideolie of vloeibaar bakproduct1 ui, gesnipperd1 prei, in ringen1 teentje knoflook, geperst2 eetlepel peterselie, gehakt1 eetlepel bladselderij,... bekijk recept »
500 gram winterwortel, geschrapt1 citroen, schoongeboend1 sinaasappel, schoongeboend1 ui, fijngesnipperd2 teentjes knoflook, fijngehakt4 eetlepels gehakte (platte) peterselie1 eetlepel kappertjes4 eetlepels olijfolie4 zalmfilets (van ca. 150 gram per... bekijk recept »
600 g koolvis (Vismarine), ontdooidzoutversgemalen peper2 citroenen100 g boter2 eetl. gehakte verse bladselderij4 vastkokende aardappelenpaprikapoeder1. Verwarm de oven voor op 180°C. Dep de vis droog en strooi er zout en peper over. Boen de citr... bekijk recept »
1 kleine venkelknol met groen1 citroen125 g boterzout4 mooie eikenbladen of boterslabladeren12 plakken gebraden rosbief (vleeswaren)4 sneetjes witbrood, zonder korst, licht geroosterdplasticfolie1. Snijd de venkel in stukken. Verwijder de wortelaanze... bekijk recept »