Wrap met kalkoenworstjes, bonen en tomatensaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Pel de uien. Was tomaten en bleekselderij. Snijd de uien, tomaten en bleekselderij in heel kleine stukjes. Hak eventueel de blaadjes van de (bleek)selderij fijn.
  • 3 Verhit de helft van de margarine in een pan en bak hierin de ui en stukjes bleekselderij 4 minuten op een laag vuur. Voeg de tomaten, de komijn, ¬Ω theelepel peper, wat zout en 1 eetlepel paprikapoeder toe. Roer tot de tomaten een beetje vochtig worden. Laat de saus op een laag vuur 10 minuten pruttelen.
  • 4 Verhit de helft van de margarine in een pan en bak de worstjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar.
  • 5 Laat de bonen uitlekken en meng ze met de helft van de saus.
  • 6 Schep het bonenmengsel op de wraps, leg er een worstje op en rol de wraps op. Leg ze naast elkaar in een grote ingevette ovenschaal. Schep de rest van de saus en crème fraîche over de wraps.
  • 7 Zet de schaal in de oven en laat de tortillawraps in de hete oven in ca. 15 minuten warm worden.
  • 8 Verdeel de tortilla’s over 4 borden.

Wrap met kalkoenworstjes, bonen en tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept