Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
2
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
150 g basmatirijst
1 el arachideolie
180 g tofu roerbakgehakt
1 el picadillo (specerijenmengsel, blikje 75 g, Euroma Original Spices by Jonnie Boer)
400 g kidneybonen (uitgelekt)
15 g koriander
8 meergranenwraps
230 g tacosaus hot
Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het tofugehakt met de picadillo 2 min. op middelhoog vuur. Doe de kidneybonen in een zeef, spoel af met koud water en laat uitlekken.
Snijd de koriander grof. Meng de bonen en koriander door de rijst.
Bestrijk de wraps met de tacosaus. Schep er wat rijst met bonen op en verdeel het gekruide tofugehakt erover. Rol de wraps op en serveer.
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen »
Bruinebonensoep »
Rode bonensmurrie »
Zoete bonen met worstjes »
Mexicaanse quesadillas »
Oriëntaalse wrap »
Ovenchili »
Quesadillas van de BBQ »