quiche met gerookte vis

8
90 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeeg samen met bakpapier in een vorm leggen en ongeveer 15 minuten voorbakken ie oven van 170 graden.
  • 2 Gewicht op het deeg leggen zodat het niet omhoog komt, gedroogde bonen bvb.
  • 3 Intussen de prei wassen en in fijne ringen snijden, en 5 minuten stoven in boter.
  • 4 Bladerdeeg uithalen en bodem bedekken met de gestoofde prei, hierop schijfjes gerookte zalm en gerookte heilbot leggen.
  • 5 En tussen in bestrooien met grijze garnalen.
  • 6 De eieren , room en de melk met elkaar mengen en dit mengsel over de quiche gieten.
  • 7 Eventueel bestrooien met een beetje geraspte kaas.
  • 8 Afbakken in een oven op ongeveer 180 graden gedurende 35/45 minuten.
  • 9 Quiche in 8 verdelen en schikken op een bord gegarneerd met kruditeiten.

quiche met gerookte vis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept