Krabquiche met verse kruiden
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
8 plakjes roomboterbladerdeeg ((diepvries), ontdooid)
2 blikjes krab ((a 170 g), uitgelekt)
1 blikje crispy maiskorrels ((300 g), uitgelekt)
4 eieren
1 beker crème fraîche (200 g)
75 g gemalen kaas jong (zakje 175 g)
½ bakje dille ((a 15 g), fijngesneden)
1 bakje basilicum ((15 g), in reepjes)
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de vorm(en) met het deeg. Meng de krab met de mais en verdeel over de vorm(en).
Klop de eieren los met de crème fraîche. Meng de kaas, dille, het basilicum en peper en zout erdoor. Houd wat dille achter voor garnering. Schenk in de vorm(en). Bak de quiche(s) in 35-40 (groot) of ca. 25 min. (klein) goudbruin en gaar. Lekker met een salade van rucola en veldsla.
Krabquiche met verse kruiden is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Linguine met kruiden »
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika »
Gebakken aardappels met verse kruiden »
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade »
Makkelijke Krabquiche »