Pikante vissalade

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de schelvis gaar koken en snijd in stukken.
  • 2 Verdeel de vis over een schotel op een bedje van de sla.
  • 3 Kook de gesneden worteltjes gaar en leg ze met de in plakjes gesneden hardgekookte eieren langs de rand van de schotel.
  • 4 Hak de knoflook en roer deze onder de peterselie, de geraspte citroenschil, citroensap, peper en zout met een flinke scheut olijfolie.
  • 5 Kruid nadien met cayennepeper en giet deze saus over de vis.
  • 6 Lekker met stokbrood.
  • 7 Eet smakelijk.

Pikante vissalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dubbeldikke vissandwich
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vis-maaltijdsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept