Hapje van romanesco en gamba

6
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui fijn en fruit ze zacht in wat olijfolie. Voeg er de romanesco en een scheutje room aan toe. Giet er water bij tot de bloemkool net onderstaat. Kruid met peper en zout. Kook de romanesco 10 min. Giet het overtollige water af en mix de romanesco met de uien. Voeg er room bij tot een dikke mousse. Breng op smaak met peper en zout. Pel de gamba’s, roerbak ze kort in wat olijfolie en kruid met de piment. Lepel de mousse in een spuitzak en verdeel ze over kleine glaasjes. Werk af met enkele gamba’s en een blaadje rucola.Tip: dit hapje is makkelijk vooraf te maken!

Hapje van romanesco en gamba is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Hapjes met brie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus
30 min Snack
Bekijk recept