Varkensfilet in bladerdeeg

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in stukjes. Pel en snipper sjalot en knoflook. Fruit ze met de paddenstoelen, tijm en rozemarijn in olie. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Kruid het vlees met peper en zout. Schroei het rondom dicht in 2 el boter en 1 el olie.
  • 3 Verdeel de paddenstoelen over het bladerdeeg. Leg het vlees erop.
  • 4 Klop het eiwit los en bestrijk er de deegranden mee. Vouw tot een gesloten pakketje en leg het, op de naad, in een ingevette ovenschaal.
  • 5 Bestrijk het deeg met de dooier en zet het 40 min. in de oven.

Varkensfilet in bladerdeeg is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept