Appels met notenvulling

Appels met notenvulling

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

appels notenvulling
Print

Ingredienten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de appels en haal met een appelboor het klokhuis er uit. Snijd nu de appels horizontaal doormidden. Hol de appels met een theelepel een beetje uit. Doe de stukjes appel die je eruit hebt geschraapt in een kom en voeg de basterdsuiker, citroensap, hazelnoten en cake toe en meng alles goed door elkaar. Leg dan de 4 onderste helften van de appels in een ovenschaal en schep het mengsel in de appelhelften. Druk zachtjes aan. Zet dan de bovenkant van de appels er op en steek een kaneelstokje in het gat in het midden. Doe op iedere appel een klein klontje boter en zet de ovenschaal 30 min in de oven. Lekker met een bol vanille-ijs of een toef slagroom.

Dit vind je misschien ook lekker