Romige rodekool met lekkerbek
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
2 appels (bijv. goudreinetten)
1 pakje rode kool met appel (a 520 g)
4 eetlepels rozijnen
2 schaaltjes gebakken lekkerbekjes (a ca. 200 g)
1 pak puree à la minute (180 g)
100 g ongezouten cashewnoten
100 ml soja cuisine (pakje a 250 ml)
Bereiding
Oven voorverwarmen op 200 °C. Appels schillen en in dunne partjes snijden. Rodekool, appels en rozijnen zachtjes verwarmen. Vis in midden van oven 8 minuten verwarmen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Cashewnoten grofhakken. Soja cuisine en cashewnoten door rodekool roeren, door en door warm laten worden en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met lekkerbekjes en puree.
Romige rodekool met lekkerbek is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Mosselen A La Lekkerbek. »
Lekkerbek »
Pittige lekkerbek met geroosterde aardappeltjes en wortel »
Lekkerbek met zoetzure ananassaus »
Romige champignon-pastaschotel »
Schelpjes met romige makreel »
Romige groene aspergesoep »
Groenteballetjes met romige tomatensaus »