Vegaworstjes met rodekool & appel
3
sterren op basis van
6
stem(men)
person
4
timer
30 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
3 el olijfolie
1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
2 friszoete appels (bijv. elstar)
1 ui (gesnipperd)
2 x 300 g rodekool (in fijne reepjes)
3 el lichtbruine basterdsuiker (zak 500 g)
3 el rodewijnazijn
2 schaaltjes vegetarische worstjes (a 175 g)
Bereiding
Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bak de aardappelschijfjes in 12 min. gaar in een hapjespan. Leg de eerste 5 min. een deksel op de pan. Snijd ondertussen de ongeschilde appels in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de parten in stukjes. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Schep de kool erbij en roerbak in 4-5 min. beetgaar. Voeg de appel, de suiker en de azijn toe en bak 1-2 min. Breng op smaak met peper en zout. Verhit water tot aan de kook en verwarm de worstjes 2-3 min. Verdeel het koolmengsel, de worstjes en de aardappelschijfjes over 4 borden.
Vegaworstjes met rodekool & appel is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
kruimelgebak met appel en peer »
Gebakken appel en appelchips met ijs »
Salade met kalkoen, appel & wortel »
Appelbeignets uit de oven »
Zomerstoof met vegaworstjes »
Veggie dogs met atjar »