Broccoli-Gorgonzolataart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De oven voorverwarmen op 200 graden Het deeg uitrollen De helft van sesamzaad erover strooien Het deeg dubbelklappen en de rest van sesamzaad erover strooien en in het deeg drukken Het deeg opnieuw dubbelklappen en uitrollen tot een cirkel van 26 cm De vorm ermee bekleden De broccoli in water met zout 8 minuten koken Laten uitlekken Het spek in pan met anti-aanbaklaag uitbakken Laten uitlekken De broccoli en het spek in de vorm leggen De gorgonzola erover strooien De eieren losroeren met melk, zout en peper Over vulling schenken De taart in oven in 40 minuten goudbruin bakken

Broccoli-Gorgonzolataart is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse gorgonzolataart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gorgonzolataart Met Ham En Peren
30-60 min -
Bekijk recept
Italiaanse Gorgonzolataart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept