Italiaanse Gorgonzolataart

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden of gasovenstnad

4. Taartvorm invetten. Tomaten in reepjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en wassen. Boter smelten. Met een vork 150 gram gorgonzola prakken en mengen met boter. Eieren een voor een toevoegen en er doorheen kloppen. Bakmeel toevoegen en door boter-eimengsel scheppen. Tomaten, olijven, bosuitjes en ham door beslag scheppen. Baslag in taartvorm gieten en gladstrijken. Rest van gorgonzola in plakjes snijden en op beslag leggen. Taart in midden van de oven ca. 30 minuten bakken. Lekker met een groene salade.

Italiaanse Gorgonzolataart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse gorgonzolataart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gorgonzolataart Met Ham En Peren
30-60 min -
Bekijk recept
Broccoli-Gorgonzolataart
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept