Italiaanse gorgonzolataart

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Taartvorm invetten. Tomaten in reepjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Boter smelten. In kom 150 g gorgonzola met vork prakken en mengen met boter. Eieren één voor één toevoegen en er doorheen kloppen. Bakmeel toevoegen en door boter-eimengsel scheppen. Tomaten, olijven, bosuit en ham door beslag scheppen. Beslag in taartvorm gieten en gladstrijken. Rest van gorgonzola in plakjes snijden en op beslag leggen. Taart in midden van de oven ca. 30 minuten bakken. Lekker met groene salade.

Italiaanse gorgonzolataart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gorgonzolataart Met Ham En Peren
30-60 min -
Bekijk recept
Italiaanse Gorgonzolataart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli-Gorgonzolataart
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept