Asperges met tuinkruidenboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg een stukje boter van 100 gram op een schoteltje om ze op kamertemperatuur te laten komen Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept Maak - terwijl de asperges staan te garen - de kruiden schoon, verwijder droge blaadjes en steeltjes en kook ze enkele minuten in water met wat zout Spoel de kruiden af onder de koude kraan, dep ze droog met een schone theedoek of wat keukenpapier en hak ze zeer fijn Roer de boter smeuïg en voeg er de kruiden aan toe Breng de boter op smaak met zout, peper en een druppeltje citroensap Vul een spuitzak met de tuinkruidenboter en spuit op elk bord een toefje Haal de asperges uit het kooknat, laat ze even uitlekken en verdeel ze over de borden

Asperges met tuinkruidenboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept