Winterslaatje Met Speculoosvinaigrette

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het gewassen en drooggezwierde witloof in grove stukken. Vermeng in een kom met de veldsla. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Laat ze afkoelen. Vermeng de olie, de notenolie en het citroensap tot een vinaigrette. Breng op smaak met zout en peper. Vermeng de helft van de vinaigrette door de sla. Verdeel de sla over 4 borden. Verdeel de sneetjes eendenborst, de gehalveerde kerstomaatjes en de pijnboompitten over de sla. Verdeel de overgebleven vinaigrette op de sla en bestrooi met de speculoos. Dien onmiddellijk op.

Winterslaatje Met Speculoosvinaigrette is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Winterslaatje met zure haring
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterslaatje met honing
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Winterslaatje met granaatappel
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Winterslaatje met pens
35 min Voorgerecht
Bekijk recept