Schotse Pannenkoeken

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de ingredienten samen met de helft van de melk tot een glad beslag. Voeg de rest van de melk toe en klop het geheel minimaal 10 minuten krachtig door elkaar. Verhit een grote koekenpan en smelt hierin wat boter of voeg olie toe. Bak de Schotse pannenkoeken als 3-in-de-pan en serveer ze warm met boter en jam.

Schotse Pannenkoeken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept

Gegrilde zalm met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met driepepersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept